image Simone Ravier Webdesign image Praktijk eb en vLoet – Loet de Steenhuijsen-Piters

Rise Up met Tanja

Speciaal voor de leden van Zij Onderneemt bied ZOeen Tanja Lucke het kennismaking coachtraject Rise Up aan. Een traject met waardevolle tips en inzichten over hoe je als vrouwelijke ondernemer je eigen waarde kunt vinden en je belemmerende overtuigingen kunt overwinnen. Dit Rise Up traject is speciaal voor jou samengesteld en is de perfecte manier om kennis te maken met mijn aanpak en expertise.

Wat is het Rise Up traject?

  • Je krijg je een uitgebreide Matchcall van 20 minuten waarin we elkaar beter leren kennen en bespreken wat jouw specifieke behoeften en doelen zijn als vrouwelijke ondernemer.
  • Daarna volgt een intensieve Intakegesprek van 60 minuten waarin we dieper ingaan op jouw belemmerende overtuigingen en verlangens als ondernemer. Ik zal je hierbij helpen om inzicht te krijgen in je diepere laag, gevoelens en verlangens, zodat we samen kunnen werken aan het vinden van de juiste oplossingen.
  • Vervolgens krijg je een coaching sessie van 45 minuten waarin we praktische stappen zullen zetten om jouw belemmerende overtuigingen te overwinnen en jouw verlangens te verwezenlijken.
  • We sluiten af met een evaluatie van 30 minuten waarin we samen reflecteren op het coachtraject en bespreken wat de volgende stappen zijn om jouw doelen te bereiken.

Normaal is de prijs €497,- excl. btw.

Speciaal voor ZOeen-leden NU voor €397,- excl. btw.

ZO tarief is geldig t/m 31 mei 2023.

Tanja Lucke
Ondernemerscoach
tel. 06 24 66 00 72
tanja@tanjalucke.nl

Project Details

van leden - voor leden
van: Tanja Lucke, Ondernemerscoach
voor: exclusief voor ZOeen-leden

Rise Up traject

  • van-voor leden