image Ingrid La Pierre coaching image De Mannenfotograaf – Esther Bekker

VA Star – Tanja Lucke

Hallo, ik ben Tanja Lucke, Virtual Assistent en samen met mijn gezin wonen wij in Heerhugowaard.

Plannen Regelen en Organiseren is het meest dankbare wat je voor een ander kan doen. Van veel mensen is dit geen hobby, terwijl ik mij hierbij als een vis in het water voel.

Eind 2019 kwam er een drijfveer in mij boven om al mijn kennis en ervaring die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan, heel graag wil inzetten bij meerdere ondernemers. Door op onderzoek uit te gaan kwam ik bij het beroep Virtueel Assistent (VA) terecht. Ik zei tegen mijzelf: ‘Dat ben ik!’

De opleiding ‘Start Succesvol als High Level VA’ aan de VA Business Academy heb ik gevolgd en afgerond. Op 7 juni 2021 is VA Star opgericht.

Ondernemers zoals jij, besteden veel tijd aan je bedrijf, je gezin, je vrienden, je hobby’s, je huis en ga zo maar door. Helaas zitten er nog steeds ‘maar’ 24 uur in een dag. Vaak genoeg zal je bijvoorbeeld ‘het klusje in huis’ niet doen door tijdgebrek. Er wordt een afspraak afgezegd, want je energie is op. Je wilt die offerte nog maken en dat ene telefoontje moet nu echt gepleegd worden.

Mijn missie is om de drukke MKB-eigenaar, de ZZP’er of de manager werk uit handen te nemen op vlak van

  • Business management
  • Administratie
  • Social media

Hierdoor krijg jij meer tijd vrij om te doen waar je écht goed in bent.
Je kan AAN je onderneming gaan werken in plaats van IN je onderneming. Er komt balans in werk en privé.
Ik ben de aanvulling voor jouw bedrijf voor structurele of incidentele werkzaamheden waarvoor geen vaste medewerker nodig is.

Laten we contact maken!

www.va-star.nl

Je vindt Tanja ook op:

 

Project Details

Tanja Lucke
VA Star

www.va-star.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • ZOeen