image Rise Up met Tanja image Vera Werkt – Vera Ros

Praktijk eb en vLoet – Loet de Steenhuijsen-Piters

Hoi, mijn naam is Loet de Steenhuijsen Piters en ik heb een passie voor groei en ontwikkeling. Dat heb ik vormgegeven in twee bedrijven die gericht zijn op het vergroten van bewustzijn en autonomie.

In mijn praktijk Eb en vLoet coach ik vrouwen die in het dagelijks leven belemmerd worden door omstandigheden uit het verleden. Zij zijn zich hier bewust van, maar hebben er tot op heden nog geen duurzame oplossing voor gevonden.
Mijn lichaamsgerichte coaching onderscheidt zich van anderen door de balans te herstellen tussen het hoofd, het hart en het bekken. Hierdoor ontstaat heling en krijgen ze weer grip op hun leven.
Mijn coaching komt snel tot de kern en heeft weinig woorden nodig, bijvoorbeeld door het gebruik van Familieopstelling op tafel.

Daarnaast ben ik medeoprichter van Bigger on the Inside. Dit bedrijf richt zich op afvallen van binnenuit. Zonder dieetregels en streefgewichten, maar vanuit het ontdekken van een ontspannen relatie met zichzelf, hun lichaam en hun voeding.

Bigger on the Inside heeft een hybride coachingsprogramma ontwikkeld voor voedingsdeskundigen en andere professionals die zich richten op overgewicht. Door dit complete online programma kunnen zij meer klanten helpen.
Het programma is veelzijdig, maakt gebruik van veel verschillende methodieken en is gericht op leren vanuit beleven en ervaren. Het is verrassend compleet, gemakkelijk en gewoon leuk om te doen. Ook is er ruimte voor eigen input, zodat iedereen haar eigen expertise toe kan voegen.

Met een hartelijke groet,
Loet de Steenhuijsen Piters – Praktijk Eb en vLoet

www.ebenvloet.nl

www.biggerontheinside.nl

Aangesloten bij NOBCO – Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Je vindt Loet ook op:

Project Details

Loet de Steenhuijsen-Piters
Praktijk eb en vLoet

www.ebenvloet.nl

Facebook
Instagram (eb en vLoet)
Linkedin

  • coaching/mediation
  • ZOeen
  • zorg& gezondheid