ZO kom je verder - business coaching

Als ondernemer sta je er vaak genoeg helemaal alleen voor.
Het ondernemerschap houdt zoveel meer in, ook dingen die niet zozeer binnen jouw eigen expertise en comfortzone vallen. Daarnaast zorgen nieuwe ontwikkelingen en veranderingen ervoor dat je steeds alert en flexibel moet zijn. Bijschaven, aanpassen en creatief omgaan met alles wat, vaak onverwacht, op je pad komt.

Een coach geeft je de handvatten om jouw potentie naar boven te halen en het gevoel dat je er nooit helemaal alleen voor staat.

Coaching brengt je naar onontgonnen gebieden, waar je nooit verwacht had te zullen komen.

Betty Lam
directeur e-commerce en ondernemer

Persoonlijke reisgids

Het ondernemerschap is als een reis. Met bergen en dalen, met stormen en zonneschijn. En coach fungeert als jouw reisleider. Zij laat je nieuwe routes zien en bijzondere plekken ontdekken. ZO kun je zelf alles uit je reis halen, op jouw eigen manier.

Zij Onderneemt oprichters Stefanie en Natasha zijn ervaren coaches met ieder haar eigen werkwijze en eigen (maar ook vaak overlappende of aanvullende) expertisegebieden. Zij staan als sparringspartner naast je met een luisterend oor en laten je jouw eigen kwaliteiten ontplooien. Met hun brede ervaring staan ze je terzijde als je op nieuwe, nog niet bewandelde wegen komt en wijzen ze je de weg.

Werkwijze

Business coaching van Zij Onderneemt is altijd op jou afgestemd. Helemaal op maat. Dankzij ons gezamenlijke brede expertisegebieden kunnen we je met al je vragen helpen.

In een (online) intake/kennismaking gesprek bespreken we samen met welke vraag je aan de slag wil. Aan de hand daarvan geven wij je een coaching voorstel. Dat kan een eenmalige sessie zijn, een dubbele sessie met Stefanie en Natasha of een wat uitgebreider traject. Een abonnement is ook mogelijk, bijvoorbeeld om elk kwartaal je strategie te bepalen samen met Natasha of aan de slag te gaan met planning en tijdmanagement, samen met Stefanie.

Tarief

Onze coachingsessies worden zowel live als online gegeven. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de sessies en trajecten wordt ook vaak gebruik gemaakt van onze praktische online mini-programma’s (voorheen werkbladen), die je helpen om zelf aan de slag te gaan. De toegang tot deze mini-programma’s (in de ZO Academie) is bij de prijs inbegrepen.

Na de gratis (online) intake, ontvang je speciaal op jou afgestemd voorstel.
Een enkele sessie is er vanaf 249* euro (ex btw).

* ZOéén-leden ontvangen 15% korting op onze coaching!

Ben je benieuwd of onze coaching ook iets voor jou is, welke coach het beste bij jou past of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of maak een afspraak voor een gratis intake.

Een coach kijkt verder dan jouw grenzen en leidt je over die grenzen heen naar grootsheid.

Michael Jordan
sporter en ondernemer

Stefanie heeft veel ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende functies in het bedrijfsleven en werkt inmiddels al jaren als ondernemerscoach, sparringpartner en leiderschapscoach voor ondernemers.

Thema’s die in haar sessies aan de orde komen zijn:

 • hoe laat je jouw bedrijf groeien?
 • hoe vind je een goed verdienmodel en bepaal je je waarde/tarief?
 • hoe maak je keuzes in persoonlijke en zakelijke ambities? (ambitiesessie)
 • hoe onderneem je met impact?
 • hoe ontwikkel je jouw leidinggevende vaardigheden?
 • hoe houd je de balans werk en privé goed?

Stefanie put in haar coaching uit jarenlange ervaring als manager en ondernemer. Zij is bekend met diverse bekende managementmethodes en tools en combineert haar kennis om tot praktische adviezen en inspirerende voorbeelden te komen.

Stefanie is tevens ondernemerscoach voor studenten van het Horizon College.

Natasha heeft ruime ervaring als ondernemerscoach en sparringpartner voor ondernemers. Daarnaast heeft zij een zeer creatieve geest met een schijnbaar onuitputtelijke stroom van ideeën en inspiratie voor ondernemers.

Thema’s die in haar sessies aan de orde komen zijn:

 • hoe vind je jouw onderscheidende waarde?
 • hoe bepaal je jouw propositie en kun je je beter profileren?
 • hoe bepaal je je focus als je meerdere interesses hebt?
 • welke marketingtools passen bij jou?
 • welke verdienmodellen en concepten kun je ontwikkelen?
 • hoe kun je innovatief en creatief ondernemen?

Natasha put in haar coaching uit een jarenlange, veelzijdige carrière als ondernemer en manager. Zij werkt met veel verschillende methodieken, veelal gecombineerd om nieuwe invalshoeken te creëren en altijd afgestemd op de ondernemer en situatie.

Natasha is tevens ondernemerscoach voor studenten van het Horizon College.