ZO kom je verder - business coaching

Als ondernemer sta je er vaak genoeg helemaal alleen voor.
Het ondernemerschap houdt zoveel meer in, ook dingen die niet zozeer binnen jouw eigen expertise en comfortzone vallen. Daarnaast zorgen nieuwe ontwikkelingen en veranderingen ervoor dat je steeds alert en flexibel moet zijn. Bijschaven, aanpassen en creatief omgaan met alles wat, vaak onverwacht, op je pad komt.

Een coach geeft je de handvatten om jouw potentie naar boven te halen en het gevoel dat je er nooit helemaal alleen voor staat.

Persoonlijke reisgids

Het ondernemerschap is als een reis. Met bergen en dalen, met stormen en zonneschijn. En coach fungeert als jouw reisleider. Zij laat je nieuwe routes zien en bijzondere plekken ontdekken. ZO kun je zelf alles uit je reis halen, op jouw eigen manier.

Zij Onderneemt oprichter Natasha is een ervaren ondernemer/coach met heel eigen werkwijze. Zij staat als sparringspartner naast je met een luisterend oor en laten je jouw eigen kwaliteiten ontplooien. Haar creativiteit prikkelt je en opent je geest, om nieuwe wegen, kansen en mogelijkheden te zien. En met haar brede ervaring staat ze je terzijde als je deze nieuwe wegen wilt bewandelen en wijst ze je de weg.

Werkwijze

Business coaching van Zij Onderneemt is altijd op jou afgestemd. Helemaal op maat. Dankzij de brede expertise en ervaring van Natasha kunnen we je met al je vragen helpen. Daarnaast beschikken we met onze ZOeen netwerkclub over een groot bestand aan leden die we op allerlei aanvullende manieren kunnen inzetten.

In een (online) intake/kennismaking gesprek bespreken we samen met welke vraag je aan de slag wil. Aan de hand daarvan geven wij je een coaching voorstel. Dat kan een eenmalige sessie zijn of een wat uitgebreider traject. Een abonnement is ook mogelijk, bijvoorbeeld om elk kwartaal je strategie te bepalen samen of als je het fijn vindt om regelmatig te sparren en nieuwe ideeën te bespreken.

Tarief

Onze coachingsessies worden zowel live als online gegeven. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de sessies en trajecten wordt ook vaak gebruik gemaakt van onze praktische online mini-programma’s (voorheen werkbladen), die je helpen om zelf aan de slag te gaan. De toegang tot deze mini-programma’s (in de ZO Academie) is bij de prijs inbegrepen.

Na de gratis (online) intake, ontvang je speciaal op jou afgestemd voorstel.
Een enkele sessie is er vanaf 249* euro (ex btw).

* ZOéén-leden ontvangen 15% korting op onze coaching!

Ben je benieuwd of onze coaching ook iets voor jou is, welke coach het beste bij jou past of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of maak een afspraak voor een gratis intake.

Een coach kijkt verder dan jouw grenzen en leidt je over die grenzen heen naar grootsheid.

Michael Jordan
sporter en ondernemer

Wil je eerst ervaren wat een sessie met Natasha voor jouw business (en groei) kan doen? Of wil je gewoon een keer brainstormen met haar creatieve input? Dan kun je ook een eenmalige* Groei-sessie boeken.

Voorafgaand bespreken we kort de aanleiding voor de sessie en jouw vragen, zodat we tijdens de sessie direct aan de slag kunnen. Afhankelijk van het onderwerp, ontvang je vooraf enkele opdrachten.

Enkele onderwerpen waarvoor een Groei-sessie geschikt kan zijn:

 • herprofilering: je bent je huidige naam/profilering ontgroeid
 • zaaien en stekken: je wil meer halen uit je bestaande aanbod
 • opschalen: je wil je bedrijf geschikt maken om verder te groeien
 • en meer….

* de Groei-sessie is NIET geschikt voor startende ondernemers!

Een Groei-sessie is een eenmalige sessie van ca. 2 uur en kan zowel online als live plaatsvinden. De intake en eventuele opdrachten vooraf zijn inbegrepen. Net als de korte evaluatie achteraf, na ca. 2 weken.

Besluit je na afloop van de Groei-sessie om in een verder traject te stappen, dan ontvang je korting op het vervolgtraject.

Voor de Groei-sessie betaal je 249* euro (ex btw).

* ZOéén-leden ontvangen 15% korting op coaching!

Jouw coach: Natasha Ioppi

Natasha heeft ruime ervaring als ondernemerscoach en sparringpartner voor ondernemers. Daarnaast heeft zij een zeer creatieve geest met een schijnbaar onuitputtelijke stroom van ideeën en inspiratie voor ondernemers.

Thema’s die in haar sessies aan de orde komen zijn:

 • hoe vind je jouw onderscheidende waarde?
 • hoe bepaal je jouw propositie en kun je je beter profileren?
 • hoe bepaal je je focus als je meerdere interesses hebt?
 • welke marketingtools passen bij jou?
 • welke verdienmodellen en concepten kun je ontwikkelen?
 • hoe kun je innovatief en creatief ondernemen?
 • hoe laat je jouw bedrijf groeien?

Natasha put in haar coaching uit een jarenlange, veelzijdige carrière als ondernemer en manager. Zij werkt met veel verschillende methodieken, veelal gecombineerd om nieuwe invalshoeken te creëren en altijd afgestemd op de ondernemer en situatie.

Natasha is tevens ondernemerscoach voor studenten van het Horizon College.