ZO kom je verder - business coaching

Als ondernemer sta je er vaak genoeg helemaal alleen voor.
Het ondernemerschap houdt zoveel meer in, ook dingen die niet zozeer binnen jouw eigen expertise en comfortzone vallen. Daarnaast zorgen nieuwe ontwikkelingen en veranderingen ervoor dat je steeds alert en flexibel moet zijn. Bijschaven, aanpassen en creatief omgaan met alles wat, vaak onverwacht, op je pad komt.

Een coach geeft je de handvatten om jouw potentie naar boven te halen en het gevoel dat je er nooit helemaal alleen voor staat.

ZOmer actie: ZO verdien je het-traject

Wil jij meer waarde uit jouw business halen? Ben jij toe aan (nieuwe) verdienmodel(len) of evaluatie van je huidige prijzen of verdienmodel? Ga dan samen met mij aan de slag:

ZO VERDIEN JE HET – traject
IN 3 STAPPEN MEER GELD VERDIENEN

Een traject van 3 sessies om nieuwe verdienmogelijkheden op te zetten.

1. Jouw onderscheidende concept bepalen en mogelijkheden in kaart brengen
2. Verdienmodel(len) opzetten en uitwerken
3. Jouw nieuwe verdienmodel(len) in de markt zetten

Dit traject omvat:

 • 3 live sessies in Heerhugowaard (ca. 2 uur per sessie)
 • Voorbereidingsopdrachten
 • Werkboek
 • Tussendoor feedback en begeleiding via email en whatsapp
 • Feedback op verkoopteksten
 • Extra ‘hoe-gaat-het-nu’-gesprek (tel.) ca. 1 maand na traject

Reguliere prijs voor dit traject is 850 euro*.

Speciale ZOmeraanbieding**:
695 euro*

* Vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw

** Deze ZOmeraanbieding geldt alleen voor aanmelding (en betaling van voorschot van 50%) in de maanden juli en augustus. De afspraak voor de eerste sessie mag ook later plaatsvinden.

Ben jij ook ZOeen?
Leden van onze ZOeen netwerkclub betalen voor dit complete traject slechts 595 euro*

JA, ik doe mee met het ZO Verdien je het-traject!

Wil jij meer uit je bedrijf halen en aan de slag gaan met jouw verdienmodellen? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Coaching brengt je naar onontgonnen gebieden, waar je nooit verwacht had te zullen komen.

Betty Lam
directeur e-commerce en ondernemer

Persoonlijke reisgids

Het ondernemerschap is als een reis. Met bergen en dalen, met stormen en zonneschijn. En coach fungeert als jouw reisleider. Zij laat je nieuwe routes zien en bijzondere plekken ontdekken. ZO kun je zelf alles uit je reis halen, op jouw eigen manier.

Zij Onderneemt oprichter Natasha is een ervaren ondernemer/coach met heel eigen werkwijze. Zij staat als sparringspartner naast je met een luisterend oor en laten je jouw eigen kwaliteiten ontplooien. Haar creativiteit prikkelt je en opent je geest, om nieuwe wegen, kansen en mogelijkheden te zien. En met haar brede ervaring staat ze je terzijde als je deze nieuwe wegen wilt bewandelen en wijst ze je de weg.

Werkwijze

Business coaching van Zij Onderneemt is altijd op jou afgestemd. Helemaal op maat. Dankzij de brede expertise en ervaring van Natasha kunnen we je met al je vragen helpen. Daarnaast beschikken we met onze ZOeen netwerkclub over een groot bestand aan leden die we op allerlei aanvullende manieren kunnen inzetten.

In een (online) intake/kennismaking gesprek bespreken we samen met welke vraag je aan de slag wil. Aan de hand daarvan geven wij je een coaching voorstel. Dat kan een eenmalige sessie zijn of een wat uitgebreider traject. Een abonnement is ook mogelijk, bijvoorbeeld om elk kwartaal je strategie te bepalen samen of als je het fijn vindt om regelmatig te sparren en nieuwe ideeën te bespreken.

Tarief

Onze coachingsessies worden zowel live als online gegeven. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de sessies en trajecten wordt ook vaak gebruik gemaakt van onze praktische online mini-programma’s (voorheen werkbladen), die je helpen om zelf aan de slag te gaan. De toegang tot deze mini-programma’s (in de ZO Academie) is bij de prijs inbegrepen.

Na de gratis (online) intake, ontvang je speciaal op jou afgestemd voorstel.
Een enkele sessie is er vanaf 249* euro (ex btw).

* ZOéén-leden ontvangen 15% korting op onze coaching!

Ben je benieuwd of onze coaching ook iets voor jou is, welke coach het beste bij jou past of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of maak een afspraak voor een gratis intake.

Een coach kijkt verder dan jouw grenzen en leidt je over die grenzen heen naar grootsheid.

Michael Jordan
sporter en ondernemer

Natasha heeft ruime ervaring als ondernemerscoach en sparringpartner voor ondernemers. Daarnaast heeft zij een zeer creatieve geest met een schijnbaar onuitputtelijke stroom van ideeën en inspiratie voor ondernemers.

Thema’s die in haar sessies aan de orde komen zijn:

 • hoe vind je jouw onderscheidende waarde?
 • hoe bepaal je jouw propositie en kun je je beter profileren?
 • hoe bepaal je je focus als je meerdere interesses hebt?
 • welke marketingtools passen bij jou?
 • welke verdienmodellen en concepten kun je ontwikkelen?
 • hoe kun je innovatief en creatief ondernemen?
 • hoe laat je jouw bedrijf groeien?

Natasha put in haar coaching uit een jarenlange, veelzijdige carrière als ondernemer en manager. Zij werkt met veel verschillende methodieken, veelal gecombineerd om nieuwe invalshoeken te creëren en altijd afgestemd op de ondernemer en situatie.

Natasha is tevens ondernemerscoach voor studenten van het Horizon College.