image De Natuur Werkt – Irene Smit image 7xgezond – Mieke Beemsterboer

Social Style Store – Dénise de Graaff

Hey you!

Kan jij wel iemand gebruiken die jou helpt, adviseert en bijstaat in het reorganiseren en restylen van jouw unieke leefruimte en persoonlijke STYLE?
Als stylist help ik jou met de zoektocht naar jou eigen, authentieke en originele STYLE, die persoonlijkheid weerspiegeld.
Weg met die miskopen, twijfels en dat stress gevoel of je er wel goed aan hebt gedaan.
In plaats daarvan hakken we knopen door en creëren we een fijne plek voor een gelukkig leven en voel jij jezelf comfortabel en harmonieus.

Iedereen woont op zijn eigen manier en jij hebt woonwensen die voor een ander helemaal niet aan de orde zijn. Toch hebben we allemaal 1 doel en dat is dat ons huis voelt als een thuis.
Hoe krijg je de perfecte mix in jouw interieur? Als je een duidelijk, glashelder beeld voor ogen hebt hoe jij jouw STYLE kan neerzetten krijg je een super fijn en persoonlijk interieur.
Zin om samen op zoek te gaan naar jouw unieke STYLE? Naast de leefruimte waar je in woont is ook jouw persoonlijke STYLE belangrijk, wist je dat een opgeruimd huis je persoonlijk kan helpen groeien?
Wil jij je meer comfortabel voelen en minder afleiding? Let’s go for it!

Ik ben Dénise, beelddenker pur sang. Vele verschillende creatieve functies heb ik jarenlang met veel plezier in het bedrijfsleven vervuld. Vanuit mijn passie heb ik nu een fantastische missie voor ogen, jou adviseren en helpen wat betreft al jouw vragen en keuzes op het gebied van (interieur)-styling. Elke dag kan ik nu met mijn klanten meedenken, adviezen geven, beelden visualiseren, creatieve oplossingen bedenken en helpen doorpakken.
Ik heb oog voor detail, creëer graag harmonie en werk overzichtelijk. Lijkt het je een goed idee om jouw STYLE eens nader onder de loep te nemen en wil je aan de slag met een energieke & creatieve (interieur)-stylist?
Dan zit je hier aan het goede adres!

Met vriendelijke groet,

Dénise de Graaff

Social Style Store

www.socialstylestore.nl

Je vindt Dénise ook op:

Project Details

Dénise de Graaff
Social Style Store

www.socialstylestore.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook
Piinterest

  • interieur, architectuur & bouw
  • ZOeen