image Social Style Store – Dénise de Graaff image Meestervertalers – Miranda Donkersloot

7xgezond – Mieke Beemsterboer

Leefstijlcoaching voor ondernemers en ondernemingen in Noord-Holland

Ik ben Mieke Beemsterboer en ik woon in Heerhugowaard. Ik ben BLCN gecertificeerd leefstijlcoach en diëtist en help graag bij het vergroten van de vitaliteit en gezondheid van ondernemers én ondernemingen. Mijn ambitie is dat alle ondernemers in Noord-Holland en hun personeel gezonder zijn en een betere balans tussen werk en privé ervaren, want gezonde en vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie.
Ondernemers hebben vaak een druk en stressvol leven, daardoor komt gezonde leefstijl nogal eens in het gedrang. Ik ben goed in structuur en overzicht en heb veel kennis over gedragsverandering, goede voeding en leefstijl en zet dit om in praktische tips. Zo kan ik jou als zelfstandig ondernemer en ook personeel enthousiasmeren om stap voor stap gezonder te gaan leven en terug te gaan naar de basis. Elke stap die je zet is er al één meer dan wanneer je hem niet had gezet.

Samen met Ciska Gijsbers ben ik eigenaar van 7xGEZOND. Wij zorgen ervoor dat leefstijl binnen bedrijven in Noord Holland op de kaart gezet wordt. Dat doen we middels individuele coaching, advies op de werkplek en het geven van interactieve workshops.
Belangrijk, want fitte medewerkers zorgen voor meer tevredenheid op de werkvloer en betere bedrijfsresultaten. Onderdeel van onze praktische en persoonlijke aanpak is ons boek ‘GEZOND in 7 stappen’.
Dit gebruiken we als handboek en als naslagwerk.

Ben je manager of ondernemer – met of zonder personeel – Werk met mij aan jouw leefstijl en ervaar hoe jij die fitte, gezonde manager of ondernemer wordt met een goede balans tussen werk en privé en gezond personeel op de werkvloer.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website.

Mieke Beemsterboer
06-82876124

https://7xgezond.nl

Je vindt Mieke ook op:

Mieke met Ciska Gijsbers

7xgezond

 

Project Details

Mieke Beemsterboer
7xgezond

www.7xgezond.nl

LinkedIn
LinkedIn pagina
Instagram

  • coaching/mediation
  • persoonlijke ontwikkeling
  • sport & gezondheid/voeding
  • trainingen/cursussen
  • ZOeen
  • zorg& gezondheid