image VA Janneke – Janneke Kiestra image Social Style Store – Dénise de Graaff

De Natuur Werkt – Irene Smit

Hey, ik ben Irene, een buitencoach en businesscoach voor ondernemende vrouwen die willen leven én werken vanuit hun diepste verlangens en in harmonie met hun natuurlijke ritme.
Ik vind het zo bijzonder om te ervaren hoe de natuur ons kan helpen om in contact te komen met wie we werkelijk zijn en wat we echt willen. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om je eigen pad te volgen. Samen met jou ga ik aan de slag om jouw verlangens te ontdekken en ze te integreren in je dagelijkse leven.

Als buitencoach en businesscoach creëer ik een ruimte waarin je kunt groeien en bloeien, ondersteund door de kracht en de wijsheid van de natuur. Ik help je om weer in contact te komen met je intuïtie en om naar je innerlijke stem te luisteren. Ik werk niet alleen in de natuur maar vooral ook mét de natuur. Hierbij maak ik gebruik van symboliek, visualisaties en lichaamswerk om je uit je hoofd te halen. Hierdoor kun je dingen vanuit een nieuw perspectief bekijken en vooral zelf voelen wat de juiste keuzes zijn voor jou.

Wat mij persoonlijk enorm raakt, is de mogelijkheid om mensen te verbinden met de natuur en hun eigen innerlijke kracht. Ik hou ervan om het praktisch en down-to-earth te houden, zonder zweverig gedoe. Door mijn ervaring als leidinggevende en ondernemer begrijp ik de uitdagingen van het werkende leven. We raken soms zo verstrikt in de drukte en chaos van het leven dat we het contact met onze diepste verlangens verliezen. We vragen ons af of we op het juiste pad zitten en of we echt gelukkig zijn met wat we doen. De natuur kan ons helpen antwoorden te vinden op deze vragen.

Persoonlijk heb ik mogen ervaren hoe de natuur me raakte tijdens een reis naar Frankrijk. De wijsheid en rust die ik daar vond, brachten me terug bij wat ik eigenlijk al wist over mezelf, maar was vergeten door de hectiek van het dagelijkse leven. Het voelde als een nieuw begin, een nieuw pad dat ik graag met anderen wil delen.

Gun jezelf de kans om in contact te komen met de krachtige energie van de natuur. Het hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Zelfs een wandeling in het nabijgelegen bos kan je al ontspanning, helderheid en nieuwe inspiratie geven. Werk en natuur vormen een geweldige combinatie waar we nog niet genoeg gebruik van maken. Veel mensen weten de natuur wel te vinden in hun vrije tijd, maar we benutten de natuur nog niet genoeg als onderdeel van onze werkweek. Hier liggen juist zoveel mogelijkheden.

Laten we samen op avontuur gaan, jouw natuurlijke ritme herontdekken en jouw dromen omzetten in werkelijkheid.

Bedrijfscoaching en workshops

Naast individuele trajecten bied ik ook bedrijfscoaching en workshops voor teams aan. Er is zoveel potentieel in de natuur als het gaat om het bevorderen van vitaliteit en welzijn, zowel op persoonlijk vlak als binnen organisaties.
Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat verbinding met de natuur leidt tot betere samenwerking, meer oplossend vermogen en een grotere creativiteit. Het bevordert ook teamcontact en samenwerking. Mijn aanpak is ontspannen, aards en speels. Ontdek de transformerende kracht van de natuur voor jouw organisatie.

Irene Smit – De Natuur Werkt

www.denatuurwerkt.nl

Je vindt Irene ook op:

 

Project Details

Irene Smit
De Natuur Werkt

www.denatuurwerkt.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • coaching/mediation
  • natuur/groen & tuin
  • persoonlijke ontwikkeling
  • trainingen/cursussen