image Stressrelease van Hout – Monique van Hout image Sandra Personal Training – Sandra Nengerman

meerOverIT – Karin Buzing

Mijn naam is Karin Buzing en mijn bedrijf heet meerOverIT. Ja, een IT bedrijf. Ik hoop dat je verder leest, want saai is dit vak zeker niet!

Wij helpen organisaties om de bedrijfsdoelen te behalen door de slimme inzet van IT. Een effectieve IT aanpak is essentieel en onmisbaar voor succes, groei, innovatie en flexibiliteit. Processen optimaliseren, data als informatie gebruiken, digitaliseren en professionaliseren zijn voorwaarden voor bestaansrecht.

Wij zetten onze uitgebreide kennis en brede ervaring in om organisaties te ondersteunen bij uitdagende IT vraagstukken. Daarbij gebruiken we oplossingen en methodieken die passen bij het vraagstuk en bij de organisatie. Een standaard aanpak past niet bij ons en niet bij de vraag van onze klanten, iedereen is immers uniek. Met onze brede en jarenlange ervaring in IT en in verschillende klantomgevingen zijn we in staat om op maat gemaakte aanpak in te zetten. Daarbij gaan we uit van wat écht nodig is. En vanzelfsprekend is dat voor elke opdrachtgever anders. Zijn uw doelstellingen volledig gerealiseerd? Dan gaan we weer van boord. Niet eerder maar ook niet later.

En wie wij zijn? Samen met mijn echtgenoot/collega en een grote flexibele schil van ervaren IT professionals ondersteunen wij onze klanten. We kunnen daardoor altijd de juiste persoon op de juiste plek inzetten. IT is immers een immens groot vakgebied.

Ik nodig je ook van harte uit om mijn LinkedIN profiel te bezoeken.

www.headingmanagement.nl

Je vindt Karin ook op:

Met vriendelijke groet,

Karin Buzing

Project Details

Karin Buzing
meerOverIT

website

LinkedIn
LinkedIn bedrijfspagina

  • ZOeen