image meerOverIT – Karin Buzing image Ingrid La Pierre coaching

Sandra Personal Training – Sandra Nengerman

SANDRA PERSONAL TRAINING – JOUW PERSONAL TRAINER EN LEEFSTIJLCOACH

Te druk om goed voor jezelf te zorgen? Als ondernemende vrouw met een eigen bedrijf heb je vaak een volle agenda. En dat is niet het enige waar je druk mee bent. Ook je gezin, familie, vrienden, mantelzorg, vrijwilligerswerk, clubs enz. kosten veel tijd. En daarom is het lastig om goed voor jezelf te zorgen en gezonde keuzes te maken. Hierdoor gaat je kleding steeds strakker zitten, wordt een trap oplopen steeds meer een uitdaging en zit je minder lekker in je vel. En dat heeft weer een negatieve invloed op je energiepeil.

Wat zijn de gevolgen voor jouw bedrijf? Heb jij er al eens bij stil gestaan wat voor invloed dit op jouw bedrijf kan hebben? Lukt het dan nog om je voor de volle 100% in te blijven zetten en jouw bedrijf gezond te houden? Het klinkt misschien cliché maar het is wel waar: Een gezonde ondernemer zijn, is 1 van de belangrijkste voorwaarden voor gezond ondernemerschap.

Maar hoe zorg je dat je een gezonde en energieke ondernemer wordt en blijft? Zelf alles uitzoeken of professionele hulp inschakelen? Je kunt natuurlijk zelf uit gaan zoeken hoe je dit het beste kunt doen. De kans is dan groot dat je verschillende dingen uitprobeert die tijdelijk helpen, zoals het volgen van een populair dieet. Of je wordt lid van een sportschool en gaat na 3 keer niet meer, omdat je geen idee hebt of je goed bezig bent. Dat is zonde, want hierdoor verlies je niet alleen je motivatie, maar ook kostbare tijd.

Als je niet goed weet hoe je dit allemaal aan moet vliegen is het helemaal niet raar om een professional te raadplegen. Om je bedrijf gezond te houden schakel je immers ook professionals in die jou kunnen begeleiden bij aspecten van het ondernemerschap waar je onvoldoende kennis van hebt. Maar hoe vind ik een deskundige professional?

Bij deze heb je zo’n professional gevonden.😊 Ik ben namelijk zowel een erkend Personal Trainer als een erkend Leefstijlcoach. En hierdoor kan ik jou d.m.v. wetenschappelijk bewezen methoden begeleiden om stap voor stap gezondere keuzes te gaan maken en deze ook vol te gaan houden. En het mooie is, dat je die coaching krijgt terwijl je aan het sporten/bewegen bent. Zo sla je twee vliegen in één klap. En dat scheelt weer kostbare tijd die je in je onderneming kunt stoppen.

Ben jij er klaar voor om een gezonde ondernemer in jouw bedrijf te worden? Vraag dan een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan. In dat gesprek kunnen we kijken wat jouw wensen en doelen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ga voor het aanvragen naar mijn website en vul het contactformulier in. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Gezonde groet, Sandra

www.sandrapersonaltraining.nl

Je vindt Sandra ook op:

Project Details

Sandra Nengerman
Sandra Personal Training

www.sandrapersonaltraining.nl

LinkedIn
LinkedIn Bedrijfspagina
Facebook
Instagram

  • ZOeen