image Wie Maakt Het – Geeke Voortman image meerOverIT – Karin Buzing

Stressrelease van Hout – Monique van Hout

Ik geloof dat alle gebeurtenissen in het leven een kans zijn om van te leren. Net als iedereen heb ik het één en ander meegemaakt en ik nam niet de tijd om daarbij stil te staan. Gewoon doorgaan, maar uiteindelijk hield ik dat niet vol en zo kwam ik jaren terug bij een psycholoog terecht. Daarnaast ging ik naar een masseur om fysiek te ontspannen. Beide vormen van hulp tegelijkertijd hielpen mij zoveel dat ik dacht: ik wil dat tezamen aan andere vrouwen aanbieden. Het voelde als mijn zielsmissie.

Als Natuurgeneeskundig Therapeut, aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT, bekijk ik de situatie van mijn cliënten vanuit een holistisch uitgangspunt. Dat wil zeggen dat ik ervan uit ga dat lichaam, gevoelens, emoties en gedachten met elkaar in verbinding staan. Elkaar beïnvloeden en niet los van elkaar te zien zijn. Als je erg in je hoofd zit, kun je vastlopen en dat komt tot uiting in lichamelijke pijn en stijfheid. Of juist andersom als je lichaam je in de steek laat, kun je weer veel in je hoofd komen te zitten en vast lopen.

Wat doe ik? Het is voor mij niet alleen luisteren, analyseren, en ontspanning geven. Ik wil echt voor mijn cliënten zorgen en hun zorgen wegnemen. Daarvoor doe ik alles wat binnen mijn vermogen ligt. Mijn aanpak is intuïtief, maar ook resultaatgericht. Maar je kunt uiteraard ook gewoon voor een heerlijk moment van ontspanning bij mij terecht. Mijn meest afgenomen dienst is: “Plus” Body Mind Massage bij (stress) klachten: 90 minuten en bestaat onder andere uit counseling, massage (rug, nek, schouder en hoofd) en/of voetreflex behandeling. Mijn behandelingen kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. Als zorgaanbieder zorg ik voor scholing, zelfontwikkeling en verbreding van mijn kennis. Deze kennis deel ik graag.

Monique van Hout

www.stressreleasevanhout.nl

Je vindt Monique ook op:

Project Details

Monique van Hout
Stressrelease Van Hout

www.stressreleasevanhout.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • ZOeen