image Buffel Coaching – Karina de Groot image Eline Klaver

Christelfit – Christel van Vliet

Mijn naam is Christel van Vliet, ik kom uit Hoorn en mijn bedrijf heet Christelfit. Als coach en trainer help ik mensen met conditieverbetering, mindsetverandering en een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Dit is al ruim 5 jaar mijn grote passie als zelfstandige en doe ik met heel veel plezier.
Als persoon ben ik open, positief, liefdevol, heb ik een luisterend oor en kan ik soms best fanatiek zijn!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen buiten in beweging te zetten, of dit nu wandelend, powerwalkend of hardlopend is. Het is gewoon van groot belang dat mensen bewegen en het liefst buiten in de natuur. En hoe gezellig is dit om het samen te doen. Maar het kan ook alleen, als je niet zo van een groep houdt.

Ik ben op zoek naar bedrijven, die mij willen als coach voor bijvoorbeeld de ontbijt of lunch wandeling, of als trainer naar een hardloopevenement toe, waar zij mee gaan doen aan de businessloop.
Daarnaast maak ik gebruik van een voedingssysteem waardoor mensen zich energieker, blijer en gezonder gaan voelen.

Heb je vragen? Contact mij gerust!

En oh ja, in Hoorn is er om de 14 dagen op de maandag van 9-10 uur een netwerk wandeling in het Dwaalpark voor vrouwelijke ondernemers, die willen sparren met gelijkgestemden over wat je bezighoudt binnen je bedrijf en het ondernemersschap. Herkenning, inzicht en inspiratie uit de gesprekken die we met elkaar hebben en natuurlijk doen we ook wat oefeningetjes.

Christel van Vliet
Christelfit

www.christelfit.nl

Je vindt Christel ook op:

Project Details

Christel van Vliet
Christelfit

www.christelfit.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • sport & gezondheid/voeding
  • ZOeen