image Vera Werkt – Vera Ros image Christelfit – Christel van Vliet

Buffel Coaching – Karina de Groot

Je staat altijd in dienst van een ander,
maar als je echt diep van binnen kijkt,
wat wil je dan echt?

STOP MET BUFFELEN,
START MET LEVEN!

Je wordt geleefd door de waan van de dag. Iedereen verwacht iets van je en jij van jezelf nog het meest. Dagen vliegen voorbij, maanden volgen zichzelf razendsnel op en voor dat je het weet is er weer een jaar voorbij. Zoveel ideeën, maar nooit tijd. Zoveel ‘willen’, maar je bent alleen maar druk met ‘moeten’. Wanneer is het nu eens echt tijd voor jou? En als die tijd dan eindelijk daar is, weet je dan wat je écht wilt?

Buffel Coaching is de plek voor training en coaching in Noord-Holland gecertificeerd met de met de Big Five for Life™ methode. Deze wereldwijde succesvolle coachmethode laat jou op een resultaatgerichte manier de beste versie van jezelf zijn. Je gaat jouw Big Five for Life™ ontdekken aan de hand van verschillende praktische oefeningen. Na een bewezen proces filter je door naar vijf dingen die hier als resultaat uitkomen, dit zijn dé vijf dingen die je wilt hebben gezien, gedaan of ervaren om te kunnen zeggen dat je leven een succes is. Hierdoor krijg je meer focus, hak je gemakkelijker knopen door en kun je meer genieten van het leven.

Buffel Coaching richt zich vooral op mensen die het gevoel hebben vast te zitten op het punt in het leven waar ze nu staan. Mensen die hard werken, maar voor hun gevoel geen stap verder komen. Dit komt voornamelijk omdat ze hun doel voor ogen niet meer helder hebben of gewoonweg niet meer weten hoe ze hun doelen moeten bereiken.

Karina de Groot

www.buffelcoaching.com

Je vindt Karina ook op:

Project Details

Karina de Groot
Buffel Coaching

www.buffelcoaching.com

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • coaching/mediation
  • persoonlijke ontwikkeling
  • ZOeen