image Christelfit – Christel van Vliet image Ik Natuurlijk – Alena Kadidlova

Eline Klaver

Hey powervrouw
Wil jij impact maken met datgene wat je leuk vindt op een manier die bij JOU past?

Hoi ik ben Eline! Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt. Iedereen is anders. Mensen gaan aan op jou als persoon. Jouw visie, jouw expertise, jouw energie. Om de leukste klanten aan te trekken moet jouw marketingstrategie hier goed bij passen.

De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen met hun bedrijf. Met als resultaat: ze groeide als persoon en hun business groeide mee. Twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dromen werden realiteit en doelen en plannen werden omgezet in acties.

In mijn coachingstrajecten geef ik jou als ondernemer de handvatten om aan de slag te gaan en klanten aan te trekken op een manier die bij jou past. Stap voor stap zodat jij impact kan maken met datgene wat je het liefste doet en daarmee jouw eigen succesverhaal creƫert.

Meer informatie over mij of mijn trajecten? Neem dan een kijkje op mijn website: www.elineklaver.nl en wie weet tot snel!

Eline Klaver

www.elineklaver.nl

Je vindt Eline ook op:

 

Project Details

Eline Klaver
Business coach

www.elineklaver.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • advies/consultancy
  • B2B
  • coaching/mediation
  • reclame/marketing/PR/communicatie
  • ZOeen