image 7xgezond – Mieke Beemsterboer image B-energized – Joyce de Mees

Meestervertalers – Miranda Donkersloot

Wist u dat internationale handel makkelijker wordt zodra taalbarrières zijn weggenomen? De handel met internationale zakenpartners heeft meer kans van slagen wanneer u en uw zakenpartners de gemaakte afspraken op dezelfde manier interpreteren. U bereikt dat door middel van doeltreffende en nauwkeurige communicatie. Dat geldt ook voor juridische documenten, contracten en overeenkomsten. De vertaling daarvan in de taal van uw buitenlandse handelspartner helpt dus om de internationale ambities van uw onderneming waar te maken, zoals:

– het sluiten van overeenkomsten met internationale handelspartners; en
– het lanceren van producten en diensten in het buitenland

Wist u bovendien dat een vertaling u ook helpt om aan wet- en regelgeving te voldoen, zoals de Europese privacyregels? Volgens die regels moeten privacydocumenten in duidelijke en eenvoudige taal worden opgesteld. Uw buitenlandse klanten moeten uw privacydocumenten dus in hun eigen taal kunnen lezen.

Bent u ondernemer die actief is in de VS, het Verenigd Koninkrijk of Ierland? Zoekt u een expert op het gebied van juridische en beëdigde vertalingen Engels-Nederlands? Neem dan contact met mij op.
Sinds 2010, heb ik meer dan 4000 juridische en officiële documenten vertaald en heb ik meer dan 100 internationale ondernemingen, organisaties en particulieren geholpen met de vertaling van hun juridische documenten.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u een kijkje nemen op mijn website www.meestervertalers.nl en/of vrijblijvend contact met mij opnemen via info@meestervertalers.nl, met name wanneer u een juridische en beëdigde vertaler nodig heeft die:

  • Altijd op tijd levert
  • Uitgaat van de boodschap en de strekking van de tekst en niet woord voor woord vertaalt
  • Altijd uw doelstellingen en doelgroep in ogenschouw houdt
  • Beschikt over gedegen juridische kennis
  • Uw juridische documenten nauwkeurig weet te doorgronden en analyseren

Over mij:
Taal en recht vind ik enorm fascinerend. Ik ben van mening dat effectieve toegang tot het recht en goed gebruik van juridische documenten mogelijk is wanneer de gebruikers ervan de juridische taal daarin begrijpen. Mijn overtuiging is dat ik door middel van mijn juridische vertaaldiensten daaraan kan bijdragen.
Het leveren van accurate juridische en beëdigde vertalingen is dan ook mijn passie. Mijn rechtenopleiding en mijn ervaring en achtergrond als juridisch vertaalexpert zorgen ervoor dat ik gedegen kennis heb van juridische terminologie in de verschillende rechtsgebieden. Hierdoor ben ik in staat uw juridische documenten te doorgronden en analyseren, zodat ik een nauwkeurige vertaling voor u kan produceren.

Miranda Donkersloot

www.meestervertalers.nl

info@meestervertalers.nl

Je vindt Miranda ook op:

 

Project Details

Miranda Donkersloot
Meester Vertalers

www.meestervertalers.nl

LinkedIn
Instagram

  • juridisch
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen