image Van de sterren en Lenie, deel 2 image Van de sterren en Lenie, deel 3

Online leren

Er zijn online enorm veel mogelijkheden om iets bij te leren. Online cursussen, trainingen, webinars maar ook e-books, whitepapers en werkbladen.

We zetten hier onze favoriete leer-linkjes bij elkaar:

(Heb jij tips dan horen we die natuurlijk graag!)

  • Studytube – het online leerplatform voor bedrijven (waar ook ZO Stefanie en ZOéén Linda Abrams enkele trainingen hebben ondergebracht) biedt gedurende de corona-crisis zijn trainingen gratis aan voor particulieren. Heel veel onderwerpen en niveau’s.
  • MOOC – staat voor Massive Open Online Courses. De organisatie MOOC.org van edX biedt de mogelijkheid om online een enorme diversiteit aan cursussen (meer dan 2.900!!) te volgen van alle grote universiteiten van de wereld. GRATIS! Wil je een certificaat van deelname, dan betaal je daar een (veelal klein) bedrag voor.
  • Ben je ZOéén-lid van Zij Onderneemt? Dan heb je gratis de beschikking over onze bibliotheek van meer dan 15 (en groeiend) verschillende praktische werkbladen. Met onderwerpen van ‘Slim omgaan met e-mail’ tot ‘Marktonderzoek voor je businessplan’. Kadootje: download HIER het gratis werkblad ‘De Geeltjesmethode‘, de praktische plan-methode van Stefanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.