image Kim2organize – Kim Leegwater image Stressrelease van Hout – Monique van Hout

Wie Maakt Het – Geeke Voortman

Wie Maakt Het – grafisch ontwerp

Als grafisch ontwerper heb ik me gespecialiseerd in boekontwerp: grote boeken, kleine boeken, verhalen of managementboeken. Zelfs vroeg iemand me een keer een tijdschrift te ontwerpen, waarin ze haar eigen verhalen wilde uitgeven. We hebben het in een oplage van 10 stuks laten drukken. Het was een verrassing voor haar vriendinnen en die vonden het geweldig! Ook voor mensen die een schrijfcursus hebben gevolgd, kan ik de resultaten in een boekje vormgeven. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Voor mij is elke opdracht weer een nieuw avontuur: hoe kan ik de wens van de auteur of uitgever zo goed mogelijk vormgeven? Wat past bij dit verhaal, deze inhoud en hoe zorg ik dat het boek ook lekker leest? En – het allerbelangrijkste – wat maakt dat de cover eruit springt, zodat het boek ook wordt verkocht.
Ook kun je bij me terecht voor een logo, huisstijl of website/webshop. Mijn werkwijze is daarbij eigenlijk hetzelfde: ik verdiep me in de onderneming en ondernemer en maak daarbij een passend logo, huisstijl of website.

Op mijn website vind je mijn portfolio en mijn webshop met zelf ontworpen planners en notitieboeken. Nieuw is mijn merk PaperPurse. Dit zijn etuis voor pennen, brillen en laptops gemaakt van wasbaar papier.

Ik woon sinds eind 2020 in Alkmaar en heb de Zij Onderneemt netwerkgroep uitgekozen om lid van te worden! Ik ben heel benieuwd naar alle mensen en activiteiten waar ik nu mee kan kennismaken.

Geeke Voortman

www.wiemaakthet.nl
www.paperpurse.nl

Je vindt Geeke ook op:

 

 

 

Project Details

Geeke Voortman
Wie Maakt Het

www.wiemaakthet.nl
www.paperpurse.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • ZOeen