image LEF Mamma – Natalie Ilario image Flying Yogi – Mariska de Blieck

Richting Noord – Wendy van den Noord

Wendy van den Noord – Richting Noord

Ik ben Wendy en ik help jou, als eventmanager, om een fantastisch event neer te zetten waar men graag aan terug denkt! Ik luister naar je wensen, denk met je mee en adviseer je waar nodig. Ook kan ik alle organisatie – van a tot z en van online of offline – uit handen nemen. Zo hoef jij je alleen nog maar op de inhoud te focussen.

Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk om bezig te zijn met lijstjes, planningen en ‘alles in goede banen leiden’. Jaren heb ik in het toerisme gewerkt en heb ik mooie steden en landen bezocht. Geweldig was dat! De laatste 10 jaar heb ik met veel plezier groepsreizen en evenementen georganiseerd voor een ferry rederij.

In 2020 heb ik de kans gegrepen om een eigen bedrijf te starten. In eerste instantie als VA waarbij ik heel veel geleerd heb van o.a. Mailblue en Instagram. Na een jaar ben ik mij steeds meer toe gaan leggen op eventmanagement. Daar ligt mijn passie en dat is waar ik echt blij van word. 🤗
En hoe fijn is het dat ik dit nu kan combineren met al mijn kennis over Mailblue en Instagram. Zo kan ik ook helpen met marketing, inschrijvingen én het hele evenement regelen. Superleuk!

Wie ben ik verder?
Ik woon in een klein dorpje net naast Haarlem met mijn man, 2 tienerdochters en kat Black.
Elke avond voor het slapen lees ik. Meestal zijn dit thrillers en actieverhalen, maar ik vond de Zeven Zussen ook geweldig. Net voor het slapen lezen vind ik fijn om mijn hoofd leeg te maken. Zo kan ik rustig in slaap vallen, zonder dat allerlei gedachten en ’to-do’s’ in mijn hoofd oppoppen. (Gratis tip van mij 😜). Ik hou enorm van gezelligheid; lekker uit eten, een wijntje drinken en dansen. Ik ga graag naar netwerkbijeenkomsten om andere ondernemers te leren kennen. Als ik op pad ben kan ik het niet laten om ideeën op te doen voor mijn volgende evenementen locatie.

www.richtingnoord.nl

Je vindt Wendy ook op:

 

Project Details

Wendy van den Noord
Richting Noord

www.richtingnoord.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • advies/consultancy
  • B2B
  • interim/projectmanagement
  • ondersteunend
  • reclame/marketing/PR/communicatie
  • toerisme & recreatie
  • trainingen/cursussen
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen