image Monique Helfrich Stem & Spraak image Richting Noord – Wendy van den Noord

LEF Mamma – Natalie Ilario

Ik ben een katalysator voor de transformatie, innerlijke groei en vrijheid van mijn cliënten.
Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk.

Ik ben mijn praktijk als klassiek homeopaat gestart nadat ik afstudeerde aan de 6-jarige opleiding aan de school voor klassieke homeopathie. Hiernaast heb ik nog lang hiernaast een commercieel/ creatieve baan bij verschillende televisiezenders en producenten gehad.

Twee werelden die niet verder van elkaar af kunnen liggen. Dit typeert mij dan ook: het op het oog onverenigbare toch met elkaar verenigen.

Dat is ook een rode draad die door mijn succesvolle LEF traject loopt. Thema’s waar mijn cliënten tegenaanlopen, de dingen uit het verleden, het succesvolle hier en nu, de balans in de wilskracht vinden, het lijkt onverenigbaar.

Vanuit deze praktijk heb ik LEF Mamma opgericht.
LEF Mamma ben ik gestart voor stoere, succesvolle vrouwen waarvan iedereen denkt; wauw, die heeft alles voor elkaar. Gewend, dat er vele ogen op haar gericht zijn, dus ook gewend om haar beste zelf te geven, iedere keer weer. Maar niemand ziet dat ze, als ze alleen is, verlamd van angst op de bank zit.
Niet wetend hoe ze verder moet.

Met mijn holistische kennis en instelling, zorg ik dat het zelfherstellende vermogen van lichaam, geest en energie aangesproken wordt en heb ik gaandeweg een succesvolle eigen methode ontwikkeld, de LEF methode.

Daarbij ben ik

  • Acces Bars gaan inzetten om blokkades op te heffen, en
  • Familieopstellingen om je levenspad te vervolgen vanaf de juiste plek in je familiesysteem.

Ook maak ik gebruik van verschillende tools, om alle overtuigingen die jou tegenhouden vanuit het familiesysteem, jeugdtrauma’s, geheimen en kwetsingen, onder ogen te zien en te elimineren.
Persoonlijk noem ik dat de angel eruit halen. De angel die jou, als je eerlijk naar je zelf kijkt, altijd al tegengehouden heeft om voluit te leven.

Om mij en mijn methode te leren kennen nodig ik je uit voor een vrijblijvende gratis LEF Sessie.

www.lefmamma.nl

Je vindt Natalie ook op:

 

Project Details

Natalie Ilario
LEF Mamma

www.lefmamma.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • ZOeen