image De Toneeljuf – Saskia van der Elst image JIJ hoort erbij – Siona Oosterkamp

Nanda Willekes Marketing Business Coach

Nanda Willekes – Dare to Speak Up

Als marketing- positioneringstrateeg en woordkunstenaar help ik jou naar een kloppende positionering, met het juiste verhaal, waar geen spelt tussen te krijgen is. Ik geef met woorden en mijn scherpe blik vorm aan datgene waar jij al zo lang naar zoekt, wat je al zo lang frustreert, en combineer mijn creatieve brein met strategisch inzicht, zodat JIJ vanuit visie en met jouw verhaal, de impact maakt die jij voor ogen hebt.

Als ondernemer zijn we vaak zo hard bezig om ‘uniek’ te zijn. Alsof we daar van alles voor moeten doen. Maar ik zal je vertellen, jij bent niet uniek in wat jij doet. Jij bent uniek in het verhaal wat je te vertellen hebt, hoe je dat omarmt, en hoe jij jezelf daarmee positioneert. Dan pas knal je van het scherm, ben ik in no time overtuigd, en trek ik de portemonnee.

Dare to Speak Up – de naam van mijn bedrijf – is niet zomaar bedacht. Waar ik heel lang – op zoveel fronten – niet echt en volledig mijn plek durfde in te nemen, en mijzelf niet echt en volledig durfde uit te spreken, voel ik nu zo’n drive in mijzelf om dat wel te doen. En moedig ik jou aan hetzelfde te doen.

Als ondernemer houden we ons nog zo vaak klein, laten we zo vaak niet het achterste van onze tong zien. Houden we het veilig. Aan de oppervlakte. Zwemmen we ergens in middelmatigheid. Kopiëren we van een ander. Omdat we niet durven. Of niet weten.

Terwijl het delen en het uitspreken van jouw visie en jouw verhaal in mijn ogen het belangrijkste is wat je als ondernemer te doen hebt.

Je hoeft je niet te laten leiden door elke marketing hype, of door alles wat er online geroepen wordt.

Jouw stijl, jouw toon, jouw woorden, SPEAK UP, dàt is wat je te doen hebt, en ik begeleid je met liefde.

Lees HIER mijn verhaal, het verhaal achter mijn bedrijf Dare to Speak Up.

Samenwerken en plan je kennismaking.

www.nandawillekes.nl

Je vindt Nanda ook op:

Project Details

Nanda Willekes
Marketing- & Business Coach

www.nandawillekes.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • B2B
  • coaching/mediation
  • reclame/marketing/PR/communicatie
  • ZOeen