image Sacred Sex Academy – Judith Bruin image Libelle – Nienke Blom

BBlij – Bianca Laan

Het is mijn missie om jou vertrouwen en rust in je lichaam en mind te laten ervaren. Minder stress, minder angst, minder gewicht.

Ik geloof dat jouw onbewuste, jouw automatische patronen het je moeilijk maken om te veranderen. Met hypnotherapie, ademwerk en verandering in jouw leefstijl trekken we je probleem er met wortel en al uit, zodat je echt kan veranderen en je het leven kunt leven waar jij BLIJ van wordt en weer de regie van je eigen leven in handen hebt.

Wie ben ik?

Ik ben Bianca, moeder van 2 prachtige dochters en sinds 2006 woonachtig in Alkmaar.
Mijn bedrijf, wat begonnen is als Blij Gewicht, is ontstaan uit mijn eigen ervaringen en struggles rond mijn gezondheid. De reis die ik maakte gun ik een ander ook.

In 2011 is er bij mij reumatische artritus gediagnostiseerd en na heel veel medicijnen te hebben geprobeerd, ben ik de weg ingeslagen om naar mijn voeding te kijken. Ik ben daar veel over gaan lezen en ben andere keuzes gaan maken. Voor mij heeft dit grote gevolgen gehad. Sinds ik dat doe heb ik minder ontstekingen, veel meer energie, kan ik me beter bewegen en weer meedraaien in mijn gezin. Doordat ik zo anders met voeding en beweging bezig was en zag wat het met mij heeft gedaan, wilde ik heel graag andere mensen helpen om hetzelfde gevoel als mij te krijgen: weer volop in het leven staan. Ik ben de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen en sinds oktober 2015 mensen gaan helpen om weer vol energie en met een blij gewicht door het leven te gaan.
Als snel kwam ik erachter dat het probleem van mijn cliƫnten met voeding vaak niet het eigenlijke probleem is en dat het dieper zit.

Ademwerk is sinds 2014 in mijn leven en dat werd voor mij de volgende stap: een opleiding tot ademcoach. Toen kon ik niet weten wat het voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf zou gaan betekenen. Steeds meer en meer ben ik mezelf gaan begrijpen, mijn gedrag, mijn patronen, de rol van mijn onbewuste en ook hoe je echt blijvend kan veranderen.
Toen ik de kracht van ons onbewuste leerde kennen in de ademopleiding, was het voor mij een logisch gevolg om de opleiding tot hypnotherapeut te volgen.
Dit heeft voor vele bijzondere en blijvende transformaties gezorgd voor zowel mij als bij mijn cliƫnten.

Stel je voor dat je bevrijd bent van al je angsten, van al je belemmerende overtuigingen?
Welke reis we ook gaan maken, we trekken je probleem er met wortel en al uit!!

Bianca Laan

www.bblij.nl

Je vindt Bianca ook op:

Project Details

Bianca Holvast
BBlij

www.bblij.nl

Instagram
Facebook
LinkedIn

  • coaching/mediation
  • persoonlijke ontwikkeling
  • sport & gezondheid/voeding
  • ZOeen
  • zorg& gezondheid