image BBlij – Bianca Laan image Happy Holon – Nicky Koopmans

Libelle – Nienke Blom

Nienke Blom is begeleider levensafronding en uitvaartbegeleider. Ze komt in gesprek met mensen op een moment dat dat past. Dat kan zijn na een diagnose, in een ziekteperiode (thuis, in een ziekenhuis of hospice) of na een bezoek aan een uitvaart waardoor iemand zich realiseert hoe zij/hij het wel of juist niet voor zichzelf zou willen.

Ook wordt ze door families gebeld na overlijden van een dierbare. Ze begeleidt families met het proces van loslaten, afscheid nemen, een uitvaart organiseren. Doe je graag zoveel mogelijk zelf? Prima, Nienke ondersteunt jullie. Geef je graag zaken uit handen? Prima, Nienke neemt zaken van je over. Ze houdt het overzicht, geeft tips en denkt mee om een persoonlijke uitvaart vorm te geven, voor een budget dat bij jullie past.

Nienke is opgeleid als uitvaartbegeleider en als kunsthistoricus (UvA), daarnaast heeft ze 18 jaar bij een multinational gewerkt in diverse functies van leidinggevende, projectmanager, trainer. Heel persoonlijke begeleiding, rust, luisterend oor en aandacht voor detail zijn voor haar belangrijk.
Ze werkt sinds 2016 als ondernemer en vindt dienstverlening zonder grenzen van groot belang. Wat is er nodig? Waar hebben mensen behoefte aan? Dit maakt dat ze niet kijkt naar uren, grenzen of problemen – en wel naar belangen, wensen en mogelijkheden. Transparantie, overzicht in financiën en een groot netwerk kenmerken haar.

Door haar brede interesse en ruime netwerk, kun je ook met vragen buiten de uitvaarten bij haar terecht. Antwoorden op aanverwante vragen zoekt zij in haar uitvaartnetwerk, maar schroom ook niet om daarbuiten je vragen te stellen: zoek je een tekstschrijver, schilder, horecapersoneel, bankier, advocaat, huisopruimer, coach, mooie locatie voor een feest, tekenaar, heb je een vraag: stel hem!

Naast het begeleiden van families bij een afscheid, vindt Nienke het informeren van iedereen over uitvaart & levensafronding van groot belang. Ze organiseerde sinds 2016 meer dan 60 bijeenkomsten. En ze gaf twee magazines uit vol informatie over leven & afscheid. Het derde magazine komt in de zomer van 2023 uit.
Nienke woont in Alkmaar samen met Rick, een echte horecaman.

www.libellealkmaar.nl

Je vindt Nienke ook op:

 

Project Details

Nienke Blom
Libelle uitvaartbegeleiding en levensafronding

www.libellealkmaar.nl

Facebook
LinkedIn

  • advies/consultancy
  • uitvaart, nalatenschap
  • ZOeen