Archives

Tineke – Coachingtraject

Ik heb het concepttraject met Natasha gedaan om de ideeën voor mijn bedrijf meer concreet te maken. Ik heb het werken met haar als heel prettig ervaren. Natasha luistert en geeft woorden aan je plannen en ideeën. Ze geeft duidelijke input en feedback, ze verstaat de kunst om de marketing vertaalslag te maken zonder je…

read more
Mieke – Masterclass Mood

Nuttige masterclass (ZO Trek je Klanten). Niet alles was nieuw (gelukkig maar!) maar veel nieuwe elementen en inzichten. Het zette mij echt weer aan het denken en ook om het ook uiteindelijk te doen. Fijn om even aan de slag te gaan met elkaar.

read more
Monique – Masterclass Mood

Wat een mooi inzicht dat je je doelgroep anders kunt inzetten! Heel inspirerend, deze masterclass (ZO Trek je Klanten). Fijne trainer (Natasha) die op heel effectieve manier het verhaal wist over te brengen. Ik geef  het een 10!

read more
Rose – Masterclass Mood

De uitleg en feedback tijdens de masterclass ZO Trek je Klanten was zeer waardevol (waardering 10). Natasha bracht een goed duidelijk verhaal en nam ruim de tijd om vragen te beantwoorden en voorbeelden te geven.

read more
Denise – Masterclass Mood

De informatie in de masterclass ZO Trek je Klanten was zeer waardevol, maar ook herkenbaar. Het heeft mij zeker weer aangezet tot nadenken. Natasha bracht de informatie heel goed over en was zeer behulpzaam met het beantwoorden van vragen. Thanks 🙂

read more
Ellen – Masterclass Mood

Dit was ook weer zo’n top masterclass van Natasha (waardering 10)! Heel inspirerend met nieuwe opties en elementen voor mij. Het werkboek vind ik erg fijn, om later ook weer terug te kunnen pakken.

read more
Fiona – Masterclass Mood

Waardevolle masterclass (ZO Trek je Klanten) met veel praktische informatie en direct toepasbaar. Ik vond de informatie en voorbereidende opdrachten vooraf fijn en de connectie met andere ondernemers tijdens de masterclass.

read more
Christel – Masterclass Mood

Natasha was supergoed tijdens deze waardevolle masterclass ZO Trek je Klanten. Er werd goed aandacht besteedt aan vragen vanuit de groep en ook het werkboek dat bij de masterclass werd verstrekt vond ik erg waardevol.

read more
Tanja – Masterclass Mood

Ik vond de masterclass (ZO Trek je Klanten) erg waardevol en zal zeker het geleerde toepassen. Natasha bracht haar verhaal heel effectief over en gaf mooie inzichten (waardering 8). Er was alle ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp. Het meest waardevolle vond ik het idee om  je…

read more
Corine-Masterclass Mood

Heel fijn deze masterclass ZO Trek je Klanten (waardering 10)! Een mooi duidelijk verhaal met veel inhoud en op een goed tempo. Sommige dingen wist ik wel, maar er was toch ook veel weggezakt en het zet mij zeker weer tot nadenken. Natasha heeft echt veel kennis en gaat goed op vragen in.

read more