image Zakendoen op het schoolplein image Handig: 5 Netwerk Tips

Soms loopt het anders

Soms lopen dingen anders dan gepland. Ook dat hoort bij ondernemen. Bij Zij Onderneemt zijn wij onze koers aan het bijstellen. Wij willen ons meer richten op programma’s en lezingen, onze klanten en leden meer ondersteuning bieden op strategisch niveau. En soms lopen dingen dan anders. Onze gewaardeerde partner/collega Wendy heeft besloten haar eigen pad te kiezen, weg van Zij Onderneemt. Hieronder licht ze dit zelf toe:

Wanneer het ergens is gaan rommelen in mijn hart, in mijn hoofd, weet ik niet precies…. Maakt ook niet uit. In ieder geval werd het mij elke dag een beetje duidelijker: Zij Onderneemt en Wendy zijn uit elkaar aan het groeien. Zij Onderneemt neemt een nieuwe richting, een nieuwe wending waarin ik me niet gelukkig ga voelen.

Op een maandag, na het gezamenlijk bekijken van de mooie bioscoop film ‘Kenau’, heb ik, onder het genot van een glas wijn, mijn lieve collega’s; Stefanie, Linda en Natasha,  ingelicht over mijn beslissing, namelijk: ‘Stoppen met Zij Onderneemt’.

Hoewel ik dit zelf heb besloten, betekent het niet dat het me niets doet, het is een hele moeilijke beslissing geweest, voelt als een scheiden, het uitmaken met je vriendje….
Nu is deze stap alweer een paar weken geleden, maar voor mij voelt het nog steeds goed. Maar per 1 mei, vandaag dus, is het voor de buitenwereld, voor jullie voor het eerst dat jullie het horen.
Het zal zeker vreemd zijn om ZO met zijn drietjes te zien. Maar het gaat de meiden lukken, ik ben waanzinnige trots op ze!!

Ik zal Zij Onderneemt altijd een warm hart toedragen!

Dankbaar en trots ben ik om de verwekking en de geboorte van Zij Onderneemt te hebben meegemaakt. Ook hier geldt ‘loslaten’ …dit is sneller gekomen als gedacht….

Ik wil jullie als volgers, vrienden, leden van Zij Onderneemt (ZOééntjes) , enorm bedanken voor jullie input, inspiratie en contacten, blijf de meiden van ZO volgen, want ZO  gaat naar de TOP!!

En voor alle leden, er is een nieuw lid bij gekomen, ik dus 🙂

Bedankt lieve mensen……..

Wendy

 

Ook ons gaat het zeer aan het hart dat Wendy deze stap heeft genomen. Maar wij begrijpen en respecteren haar beslissing. Zij is een inspirerende, enthousiaste collega geweest en wij zullen haar altijd blijven steunen. Wendy gaat haar eigen bedrijf, WBW en SitesvoorScholen, verder uitbouwen en wij weten zeker dat ze een succesvolle onderneming én fijn leven tegemoet gaat.

Bedankt, Wendy, en heel veel succes!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.