image Publiek Geheim image Niet perfect is ook goed genoeg

Communiceren met draken

Superleuk dat ik over mijn ondernemersreis mag vertellen. Ik was een jaar of 24 en ik wilde al graag voor mezelf beginnen. Maar met wat, geen idee… Ik had op mijn 19de mijn verzorgende-IG diploma behaald en kreeg gelijk een vast contract op mijn stageplek… goede tijden! Helaas begon ik lichamelijke klachten te krijgen en moest ik stoppen met mijn werk in de zorg.

Zoektocht

Ik heb daarna heel veel verschillende banen gehad en ook opleidingen gevolgd met het idee als ik dat leer dan kan ik voor mezelf beginnen, want dat lukt bij andere ook. Toch…? Zat ik er even naast… Wat bij anderen schijnbaar supergoed ging, ging bij mij minder; marketing, klanten zoeken. Had ik eindelijk een klant, wilde die niet betalen. Ik dacht: wat doe ik nou verkeerd?

Mijn droom was duidelijk: ik wilde een eigen bedrijf, in een camper wonen en reizen. Ondertussen was ik 31 jaar. Ik volgde weer een nieuwe opleiding tot VA, want daar had ik heel veel succesverhalen over gehoord en gelezen dus ik dacht dat moet lukken! Maar vervolgens dacht ik ‘ja maar wat dan voor een VA’? Omdat ik gek ben op computeren besloot ik me te richten op de technische kant. Dus een nieuwe opleiding gevolgd tot webbouwer… En weer maar een paar klanten, moeilijk moeilijk…

Tekens

Ondertussen was ik ook bezig met de wet van aantrekkingskracht en begon ik mij spiritueel te ontwikkelen. Ik had ook een baan gevonden dus mijn eigen bedrijf had niet zo heel veel haast meer.

En toen kwamen er tekens op mijn pad… veertjes. Ik werd geleid naar websites en als ik naar mijn werk reed kreeg ik tekens te zien of ideeën door. Ik ging een workshop energy healing volgen, wat ik echt superleuk vond om te doen. Maar verder deed ik daar eigenlijk niks mee en dat was jammer maar ja druk druk druk met mijn baan. En toen kreeg ik op een nacht een droom dat ik de opleiding aan het volgen was tot Licht Channeler. Nu denk je misschien wat is een Licht Channeler: Een licht Channeler is iemand die kan communiceren met de spirituele wezens in de vijfde dimensie of hoger (wij leven op de derde dimensie).

Die droom was eigenlijk meer een nachtmerrie. Ik wilde dat echt niet, het leek me doodeng! Maar om dat ik tekens bleef ontvangen ben ik die opleiding gaan volgen en ook met succes want ik bleek er echt goed in. Zo had ik me nog nooit gevoeld! Het voelde echt als thuiskomen en helemaal niet eng.

Vervolgens heb ik een website gebouwd om online zichtbaar te zijn, maar weer geen klanten… Weer dacht ik wat doe ik nou verkeerd?? Zoals ik voor andere informatie kan doorkrijgen kan ik dat ook van mijn eigen lichtteam. Zie het als een coach die jou coacht door het leven, want zij weten alles al over jouw toekomst. Het is aan jou welk lijntje je blijft volgen. En toen kwam ik erachter dat mijn zielsmissie nu op aarde is om drakenkennis en drakenenergie door te geven.

Daarom heb ik samen met mijn drakengids een onlinecursus gemaakt; Leven met Draken.

Ik voel me nu zo thuis in mijn werk en de communicatie met de draken gaat echt zo goed. Ik word hier echt heel gelukkig van. Het leuke is, ik krijg er energie van. En als ik dat niet heb, dan vraag ik om een shotje energie van de draken.

Door samen te werken met mijn lichtteam en de draken is mijn leven gaan flowen. Ik woon nu in een camper. Ik maak alweer erg veel toekomstplannen voor mij persoonlijk, maar ook voor mijn bedrijf. Momenteel staat mijn cursus online en ben ik bezig met meer diensten aan te bieden zoals energie heling op afstand en meditaties die kunnen worden gedownload. En ook nieuwe onlinecursussen staan op de planning met de draken van liefde en de draken van overvloed.

Als je dit artikel leest en je hebt moeite met je eigen bedrijf weet dan, dat je uiteindelijk op je juiste pad komt. Ik hoop alleen dat het voor jou wat makkelijker gaat.

Maar eigenlijk alle moeilijkheden, opleidingen en tegenslagen hebben het mij ook gevormd tot wie ik nu ben.

Je kan een kijkje nemen op mijn website sannebak.nl of mij volgen op Instagram @ikbensannebak

Bedankt dat je dit hebt gelezen.

Lieve groetjes Sanne Bak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.