image tizfotografie – Ilona vd Zouwen Feld image Kim2organize – Kim Leegwater

Ondernemerscoach Yolanda Kuin

Hierbij stel ik me graag voor. Ik ben Yolanda Kuin. Een enthousiaste, nuchtere en positieve aanpakker, doener en inspirator. Iemand met lef en doorzettingsvermogen, die overal kansen in ziet.

Een echte koffieleut ben ik ook, dus de ZO Koffietijd is wel aan mij besteed ?. Mensen noemen mij een levensgenieter. Een feestje maken van het leven doe ik graag, je leeft tenslotte maar één keer.

Naast koffie drinken houd ik ook enorm van regelmatig een terrasje pakken, naar de sauna gaan, wandelen, lezen, reizen en uiteraard mijn 3 jongens en Jacques mijn man.

En… het zal je niet verbazen: ik ben dol op cijfers en geld. Ik houd ervan en praat er graag over.

Omdat veel ondernemers geen gevoel hebben bij cijfers help ik ze om dat te leren. Vol enthousiasme en met een flinke dosis kennis en ervaring help ik (voornamelijk vrouwelijke) ondernemers zoals jij meer gevoel te krijgen bij cijfers. Dan wordt ondernemen leuker, ervaar je meer vrijheid en voel je je gelukkiger.

In meer dan 10 jaar ondernemerschap ontdek ik twee hele belangrijke dingen.
Cijfers op orde hebben is belangrijk. Een must voor elke onderneming, dat hoort er gewoon bij. Maar er is meer. Iets voelen bij cijfers is veel boeiender. Want als je wat voelt bij de cijfers ontdek je dat je zelf veel invloed hebt. En keuzes kunt maken.

Ondernemers die ik help in mijn onderneming willen dat de cijfers kloppen, maar voelen er niets bij. Meer gevoel krijgen bij cijfers is wat ik ze vol enthousiasme en met een flinke dosis kennis en ervaring leer.

Gevoel bij cijfers

Gevoel krijgen bij cijfers leert je ontdekken dat je invloed hebt op resultaten en winst. Daar ben ik het levendige voorbeeld van. Weten dat je invloed hebt op de cijfers in je onderneming is gaaf. Dan neem je verantwoordelijkheid en maak je bewuste keuzes. Door te ontdekken aan welke knoppen je kunt draaien pak je leiderschap en bereik je wat (voor jou) belangrijk is en hoe je wilt leven.

Ik heb er mijn werk van gemaakt om ondernemers dát te leren. Ze te helpen gevoel te krijgen bij cijfers. Dat geeft meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen om te doen waar je blij van wordt. Niet denken, maar in beweging komen en doen. Kloppend te ondernemen. Kloppend wat de cijfers betreft maar ook met kloppend hart.

Dan wordt ondernemen leuker, ervaar je meer vrijheid en helderheid en je voelt je gelukkiger. Belangrijke ingrediënten voor een leuk leven. Vooral vrijheid staat hoog op de prioriteitenlijst bij veel ondernemers.

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende uitspraken?

 • Je merkt dat je in cirkeltjes aan het draaien bent en je niet verder komt met je bedrijf.
 • Wil je sparren over jouw bedrijf en nieuwe kansen creëren?
 • Worden je dagen opgeslokt door de waan van de dag en ben je veel tijd kwijt aan randzaken.
 • Je wilt méér helderheid in koers voor jezelf en je bedrijf.
 • Ben je een kei in je vak en vind je cijfers lastig?
 • Wil je weten welk verdienmodel jouw specifieke bedrijf naar een next level brengt of hoe je meer passief inkomen kunt genereren?
 • Voel jij aan alles dat er meer in je bedrijf zit dan dat er nu uitkomt?

Plan vrijblijvend een strategiegesprek, ik geef je graag ideeën hoe je kunt groeien met jouw bedrijf! Ik heb jarenlang ervaring en heb al diverse ondernemers geholpen om hun bedrijf te laten groeien naar een next level. Power your business ?.

Op een kloppende onderneming,

Groet Yolanda Kuin
Ondernemerscoach & Sparringpartner

www.yolandakuin.nl

Je vindt Yolanda ook op:

 

Project Details

Yolanda Kuin
Ondernemerscoach en sparringpartner

www.yolandakuin.nl

Facebook
Instagram
Linkedin

 • advies/consultancy
 • B2B
 • coaching/mediation
 • financieel
 • zakelijke dienstverlening
 • ZOeen