image VA-Linda – Linda Heen image Blessing Fotografie – Julia Minnema

Pimped by Moon – Monica Reisser

Moon is de afkorting van Monica. Mijn familie en vrienden noemen mij eigenlijk altijd Moon. Dat klinkt vertrouwd en daarom heb ik Moon ook in de naam van mijn bedrijf verwerkt: Pimped by Moon, restyling van meubels en woonaccessoires.

Voluit heet ik Monica Reisser. Ik woon in Noord-Scharwoude in Noord-Holland. Voor wie het niet kent: gemeente Dijk en Waard, boven Alkmaar, onder Schagen.
Pimped by Moon is gevestigd in het naburige Heerhugowaard aan de Edisonstraat 3. Hier heb ik een fijne, lichte werkruimte en een showroom.

Op 1 maart 2019 ben ik gestart met Pimped by Moon nadat ik altijd in het bedrijfsleven werkzaam ben geweest.
Het pimpen van bestaande meubels en keukens is mijn passie. Ik vind het duurzame aspect, in een maatschappij waarbij spullen snel worden afgedankt, belangrijk. Bestaande meubels en keukens kunnen vaak best nog een ronde mee als ze een nieuwe, eigentijdse look hebben gekregen. Een gerestyled meubel is een uniek item in je interieur of onderneming.

Met het restylen pas ik diverse verftechnieken toe, vaak herken je het meubel niet meer terug. Ik werk alleen met kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.

Pimped by Moon heeft ook een webshop waar je, naast meubels, ook items voor Home & Living kunt bestellen. Je vindt hier vooral duurzame, handgemaakte producten, veelal van natuurlijke materialen.

www.pimpedbymoon.nl

Je vindt Monica ook op:

 

Project Details

Monica Reisser
Pimped by Moon

www.pimpedbymoon.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • ZOeen