image Flying Yogi – Mariska de Blieck image tizfotografie – Ilona vd Zouwen Feld

Herik – Alexandra van den Herik

Alexandra van den Herik

Wat is HERIK

HERIK richt zich op het adviseren en/of pragmatisch ondersteunen van kleine tot middelgrote ondernemers met personeel op het gebied van (preventief)verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit kan zijn van het begeleiden van een (langdurig) arbeidsongeschikte medewerker conform Wet Verbetering Poortwachter tot het geven van advies & implementatievoorstel op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

De achterliggende visie is met wederzijds respect en verbondenheid met mijn opdrachtgevers samenwerken. Hierbij is vertrouwen en rechtvaardigheid voor mij als ondernemer én als mens van groot belang. Het doel is dat HERIK zowel mijn opdrachtgevers als mijzelf geluk gaat geven. Geluk wat mijn opdrachtgevers gaat brengen door wat zij belangrijk vinden voor hun medewerkers en organisatie en dit ook gaan toepassen. Geluk voor mijzelf omdat ik kan doen waar ik goed in ben, namelijk mensen verbinden, luisteren, meedenken en oplossingen initiëren.

Mijn missie is kleine tot middelgrote ondernemers met personeel te adviseren en pragmatisch ondersteunen op het gebied van (preventief)verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid met als doel meer geluk in & energie door hun onderneming te laten stromen.

Wie zit er achter HERIK

Oprechte interesse, eerlijkheid, sociaal zakelijk, inlevend en respectvol dat is waar ik voor sta. Wanneer een opdrachtgever mij inzet dan ga ik met hem/haar een samenwerking aan. Ik kan zaken van overnemen – zoals bijvoorbeeld de verzuimbegeleiding – maar ik (onder)houd direct contact met de opdrachtgever.

Bij mij geen standaard pakket wat moet worden afgenomen maar ik bied maatwerk. Dat wat er nodig is binnen de onderneming van opdrachtgever op het gebied van (preventief)verzuim, vitaliteit en/of duurzame inzetbaarheid dat bied ik aan tegen een marktconforme prijs.

Mijn enthousiasme en openheid zorgen ervoor dat ik makkelijk benaderbaar ben. Ik ben een empathisch mens maar kan ook respectvol confronteren wanneer de situatie hier om vraagt.

www.herik.one

Je vindt Alexandra ook op:

 

Project Details

Alexandra van den Herik
HERIK

www.herik.one

LinkedIn

  • ZOeen