image HEFT in eigen handen – Brigitte Rijmers image PlanvanAN – Annemiek Nijland

Firma Opgeruimd – Daphne Drupsteen

Firma Opgeruimd ~ Daphne Drupsteen

Ik kan als Professional Organizer (‘Opruimcoach’) samen met jou opruimen in de breedste zin van het woord. We gaan niet alleen aan de slag, maar tijdens de opruimsessie assisteer ik je ook met het maken van keuzes en leer je vaardigheden aan om in de toekomst de opgeruimde situatie te onderhouden. Met als doel van het opruimproces; inzicht verkrijgen. Hoe is het zo ver gekomen, hoe sta je nu tegenover de nieuwe situatie en wat ga je vanaf vandaag anders doen?

Maar wat gaan we dan precies doen? We gaan de handen uit de mouwen steken door spullen (of papierwerk) te verzamelen, af te danken, te sorteren en een plek te geven. Met als resultaat; meer ruimte, structuur, opluchting & minder stress.

Vertel mij waar je tegenaan loopt; gebrek aan overzicht of tijd, te veel spullen/documenten, last van keuzestress, niet weten waar je moet beginnen, behoefte aan overzicht en rust, etc.

Wat is de meerwaarde om juist mij als Professional Organizer in te huren; ik ben nuchter, sta met beide benen op de grond, blijf altijd mezelf, ben in staat snel het overzicht te zien en ben een harde werker met genoeg energie om een uitdaging aan te gaan.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen, neem dan eens contact met mij op. Ik kom graag op intakegesprek bij jou thuis om eens kennis te maken.

www.firma-opgeruimd.nl

Je vindt Daphne ook op:

 

Project Details

Daphne Drupsteen
Firma Opgeruimd

www.firma-opgeruimd.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • ZOeen