image Succesvolle lezing in De Spil image Ondernemen: je kunt het ook niet doen! (Of wel?!)

Succesvolle kennismakingsavond

Bijna 40 ondernemende vrouwen hadden zich dinsdagavond 10 december in De TelefoonCentrale in Alkmaar verenigd tijdens een speciale kennismakingsbijeenkomst van het nieuwe concept Zij Onderneemt. Met mini-workshops, presentaties en een gezellige netwerkborrel werd er verbinding gemaakt tussen de enthousiaste ondernemers.

Tijdens deze bijeenkomst konden de aanwezigen, zowel startende en oriënterende ondernemers als reeds succesvolle ondernemers, ‘proeven’ van de diensten van het nieuwbakken initiatief om vrouwen te ondersteunen in hun ondernemerschap en –plannen. “Weer nieuwe inzichten in het ondernemen. Super!” en “Taking it to another level. Dank voor een avond vol inspiratie!”, aldus enkele reacties van de deelnemers.

ZOéén club
Als antwoord op de vele enthousiaste reacties die de partners van Zij Onderneemt ontvingen tijdens de oprichting, werd er deze avond een speciaal lidmaatschap geïntroduceerd, onder de noemer: ‘Word jij er ook ZOéén?’ Bijna de helft van de aanwezigen reageerden door ook ZOéén te worden. Nieuwbakken lid Thessa Latupeirissa van Njoy en de Trouwbeurs Alkmaar via Twitter: “Hoera, Ik ben er officieel ook ZOéén van @Zij_Onderneemt #inspiratie #ondernemen #mijlpaal samen met @StijlFactoren”.

Zij Onderneemt
Zij Onderneemt is een samenwerkingsverband van 4 vrouwelijke ondernemers om andere ondernemende vrouwen te adviseren, ondersteunen en inspireren om succesvoller te ondernemen en fijner te leven. De 4 partners hadden zelf ervaren hoe inspirerend het is om met andere ondernemers en vooral vrouwelijke ondernemers te sparren en te verbinden en willen dit nu overbrengen aan anderen. Daarnaast willen zij met workshops, persoonlijke begeleiding en via nieuwe media vrouwen kracht en ondersteuning bieden.

Iedere eerste dinsdag van de maand, tijdens de Open Coffee in De TelefoonCentrale in Alkmaar, opent Zij Onderneemt haar deuren voor een gratis Open Spreekuur. Vrouwen die alsnog kennis willen maken, kunnen dan, maar ook op andere momenten vrij binnenlopen voor een inspirerend praatje en kop koffie of thee.
Op 7 januari 2014 is er een Open Coffee in De Telefooncentrale en is iedereen van harte welkom om met een glas champagne te proosten op het nieuwe jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.