image ZOéén: Poppyred Ontwerpstudio

Drop us a line...

Send Message

ZOéén: Enchantalled

EnChantalled_logo_3_mailChantal Visser – Enchantalled

Mijn Visie:
Met illustreren kun je meerdere kanten op. Het volledig concentreren op shirts en andere eigen projecten is niet echt gebruikelijk. Meestal werk je als illustrator in opdracht. Ondanks dat ik dat ook leuk vind en zelf een tijdje gedaan heb, heb ik besloten me volledig op mijn winkel te focussen. Waarom?

vrolijke_manga_illustraties_by_ChantalVisserWaarom 1:
Het viel me op dat er helemaal geen manga en anime shirts voor vrouwen te koop zijn hier in Nederland. De shirts die ik tegenkom zijn vaak van bekende animeseries (niks mis mee) en naar mijn idee meer gericht op mannen (dat is wel weer jammer 🙁 ). Het model van de shirt is standaard en past niet echt bij een vrouw. Veel kleur keuze is er ook niet.
Vandaar dat ik besloten heb zelf vrolijke manga illustraties te maken en te verkopen op goede kwaliteit shirts, tops en truien die in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn.

Waarom 2:
Ik heb gekozen voor manga illustraties omdat manga lezen en anime kijken door veel mensen als plezierige bezigheden beschouwd worden. Daarnaast zijn fans ook erg creatief geworden door cosplay outfits te maken of hun tekentalent een kans te geven. Ook is het altijd erg gezellig en leuk op conventies, zoals Abunai en Animecon. In het kort hebben veel mensen, waaronder ik zelf een plezierige associatie met een manga-tekenstijl. En plezier is wat ik jou wil geven :D.

Waarom 3:
Ik focus me op de shirts omdat ik jou een groot aanbod aan illustraties op shirts wil geven. Zodat je hier met plezier kunt shoppen voor je zelf, een vriendin, je gezin, of wie jij ook blij wilt maken.
Naast plezier, vrolijkheid en creativiteit, hecht ik ook waarde aan kwaliteit. Zowel in de illustraties als de shirts zelf. Daarom werk ik ook samen met Spreadshirt. Zij leveren goede kwaliteit shirts en de manier waarop zij de shirts bedrukken is fantastisch! Je kan jouw manga shirt rustig meerdere keren wassen (max. 40 graden) en de illustratie blijft als nieuw.

Waarom 4:
Ik ben zelf een grote manga, anime en kawaii fan.
Mama Rond Konijn heb ik bedacht omdat ik ook een groot fan ben van konijnen. Super Kawaii!

Plezier, vrolijkheid, creativiteit, vrijheid en lekker jezelf zijn, zijn punten waar ik veel waarde aan hecht. Met EnChantalled hoop ik jou meer vrolijkheid en plezier te geven door middel van mijn illustraties.

www.enchantalled.nl

Chantal Visser is ook te volgen op social media:

 

Recent Entries