image Enchantalled – Chantal Visser image Bureau Lies – Liesbeth van Zelst

Angeline’s Care & Beauty – Angeline Heibloem

Mijn naam is Angeline Heibloem en ik ben huidspecialist en beautycoach. Het is al meer dan 15 jaar mijn grote passie om de huid van drukbezette vrouwen te laten stralen. Mijn motto is mooi verouderen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dit doe ik door moderne technieken zoals huidverbetering en microneedling te combineren met rust, Reiki en ontspanning. Daardoor voel jij je beter in je vel en gaat je huid weer stralen.

Heb jij dat ook dat ’s morgens je huid zo grauw en trekkend aanvoelt of dat die slaaprimpels er de komende uren nog zijn? Sluit jij op termijn een cosmetische ingreep niet uit? Nou, kom maar op, dat zijn mijn uitdagingen!

Ik neem de verantwoordelijkheid en samen zoeken we uit wat het beste is voor jouw huid, zodat die weer gaat stralen en verjongen. De stap naar de plastisch chirurg is best nog een aantal jaren uit/af te stellen.

Over mijn bedrijf, de huid en hoe die jong en stralend te houden heb ik een lifestyle boek geschreven: ‘Beauty en Mind’ – een bootcamp om uiterlijk en innerlijk weer in balans te komen. Met veel tips en adviezen, meditaties en prachtige foto’s. Je kunt het hier bestellen.

www.angelinebeautycare.nl

Je vindt Angeline ook op social media: