image B-energized – Joyce de Mees

Kirsten Pancras

Het is tijd om de magie terug in je leven te brengen en de twinkelingen in je ogen! Het is tijd om alles los te laten wat jij niet bent, en te omarmen wie je écht bent.

Soms kan je denken “Is dit alles wat er is?”. Je voelt je gestrest, overprikkeld, overspannen, opgebrand, of gewoon moe. Je voelt dat je niet goed genoeg bent, niet leuk genoeg, of gewoon “niet genoeg”.

Weet dat er zoveel meer is dan dat! En dat het ook voor jou mogelijk is om de magie van het leven weer te ervaren. Om weer meer te lachen, je fijner te voelen en meer ontspannen, en zoveel meer! Jij bent altijd genoeg! En jij mag gelukkig zijn!

Met ademwerk, Human Design, meditaties en meer help ik je om de magie terug in je leven te brengen en weer te genieten van de kleine dingen van alle dag. Ik help je om (weer) te voelen dat jij altijd genoeg bent, en dat je het waard bent om gelukkig te zijn!

Wil je meer weten, kijk dan op mijn website. Heb je vragen of wil je meer info in het Nederlands (m’n website is in het Engels) stuur me dan een mailtje op kirsten@kirstenpancras.com

Kirsten Pancras

www.kirstenpancras.com

Je vindt Kirsten ook op: