• ZO sluiten we het jaar af

ZO EindejaarsFeest 2023

ZOals elk jaar sluiten we ook dit jaar weer feestelijk af met onze inspirerende
Eindejaarsbijeenkomst voor ZOéén-leden*.
We gaan er weer een écht

ZO Eindejaars FEESTJE

van maken! Met een feestelijk programma, waar natuurlijk zeker de inspirerende en interactieve trendlezing deel van uitmaakt.

Het ZO Eindejaarsfeest is exclusief voor ZOéén-leden*!
Gebruik de code die je hebt ontvangen in de leden-nieuwsbrief om het kaartje te kopen in onze webshop.

ZOals elk jaar sluiten we ook dit jaar gezamenlijk en op feestelijke wijze af met onze eindejaarsbijeenkomst. We maken er weer een écht feestje van!

Natuurlijk geeft Natasha weer haar inspirerende trendlezing over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld en in hoe jij daar zakelijk op kunt inspringen. Daarnaast vertellen we over onze nieuwe plannen voor Zij Onderneemt in 2024. Met speciale aandacht voor ons ZO Festival in maart!

Het ZO EindejaarsFeestje vindt dit keer plaats bij King’s Inn, een hostel in het centrum van Alkmaar met een sfeervolle, gezellige bar waar ons feestelijk samenzijn zeker op zijn plaats is.

Natuurlijk organiseren we ook dit keer weer onze populaire kerstpakketten-ruil!**

* Het ZO EindejaarsFeestje is exclusief voor ZOeen-leden!
Ben jij (nog) geen ZOeen-lid, maar zou je wel graag naar dit inspirerende netwerk-feestje komen? Vraag dan één van onze ZOeen-leden naar de speciale VRIENDINNEN-ACTIE!

DATUM : donderdag 14 december 2023

TIJD : 19.30 – 22.30 uur

LOCATIEKing’s Inn, Koningsstraat 6, Alkmaar

DEELNAME : € 25,=*

* Dit evenement is exclusief voor ZOéén leden!
Nog geen lid? Word dan nu al ZOeen Onderneemt of ZOeen Groeit lid en ontvang direct een code voor jouw exclusieve ticket.

DOE MEE AAN DE

KerstPakket-Ruil

Ondernemer zijn is heerlijk, maar soms missen we wel dat oubollige kerstpakket wat je vroeger van je werkgever kreeg. Het was altijd weer een verrassing wat er nu weer in die mooie doos zat.

Daarom hebben we al enkele jaren geleden de Kerstpakket-Ruil opgezet tijdens onze Eindejaarsbijeenkomsten. Meedoen is heel eenvoudig (én leuk!):

  • je geeft bij bestellen van je kaartje voor het Eindejaarsfeest aan dat je meedoet met de Kerstpakket-Ruil
  • je ontvangt uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst de naam van de deelnemer/ZOeen-lid waarvoor jij een kerstpakket gaat verzorgen
  • je houdt de naam van de ontvanger van jouw pakket GEHEIM!
  • een andere (onbekende) deelnemer ontvangt een mailtje met jouw naam
  • je verzorgt een kerstpakket/kado voor de ontvanger. Je mag zelf bepalen wat er in zit en hoe het eruit ziet. Je mag maximaal 15 euro uitgeven
  • je pakt het pakket/kado mooi in en voorziet het van een kaartje met de naam van de ontvanger ( de naam die je vooraf hebt ontvangen), Vergeet niet in het pakket ook een kaartje met jouw naam (en kerstwens) te doen, zodat de ontvanger je later ook kan bedanken.
  • je neemt het pakket mee naar het Eindejaarsfeestje en plaatst het op de speciale kadotafel
  • aan het einde van de avond kun je bij de kadotafel op zoek naar het pakket met jouw naam en die mag je mee naar huis nemen
  • Extra leuk: maak foto’s van je kado en het uitpakken en plaats die op social media met de hashtag #ZOKerstpakketRuil