image PlanvanAN – Annemiek Nijland image Implicare – Claudia Sanna

Zaak van Opruimen – Ester Wentzel

Ester Wentzel:

Zaak van Opruimen komt voort uit mijn passie voor een opgeruimd leven. Voor, tijdens en na het overlijden van mijn beide ouders heb ik ze kunnen bijstaan met het op orde brengen van hun administratie en spullen.
Digitaal werken heb ik omarmd door mijn hele administratieve leven én foto’s samen te voegen tot een geheel dat, bij wijze van spreken, past op een USB-stick. Ik gun iedereen de rust en ruimte en wil mijn ervaringen graag delen.

Ik begeleid mensen die het overzicht zijn kwijtgeraakt en het lastig vinden om te plannen en doe dat bij de mensen thuis. Als mensen het moeilijk vinden om het huis en de administratie op orde te krijgen en te houden, of dat het door omstandigheden gewoon niet lukt. Als ervaringsdeskundige kan ik fungeren als maatje, als stok achter de deur en om te enthousiasmeren om de eerste stap te zetten. Duurzaamheid laat ik zien door mijn klanten op de fiets te bezoeken, gescheiden afval te promoten en zuinig te zijn met energie.

Dus wil je tijd overhouden voor leuke dingen en kun je wel wat begeleiding bij jouw opruimzaken gebruiken? En zie je uit naar een thuis zonder ballast, waar je kunt ontspannen, bezoek kan ontvangen en kunt vinden wat je zoekt?

Voor in huis en op de werkplek. Voor nu en voor later. Want het is allemaal een Zaak van Opruimen!

www.zaakvanopruimen.nl

Je vindt Ester ook op:

Project Details

Ester Wentzel
Zaak van Opruimen

www.zaakvanopruimen.nl

LinkedIn
Facebook
Instagram

  • ZOeen