image Nu Puur Op Weg – Josephien van den Brink image De Creactivator – Natasha Ioppi

Travel Counsellors – Liesbeth van Zelst

U zoekt de perfecte reis, maar kunt het zelf niet vinden? U heeft wel een idee, maar ziet door de bomen het bos niet meer vanwege het ontzettend grote aanbod? U wilt eigenlijk naar het reisbureau, maar die openingstijden komen u totaal niet uit? Laat het los… en laat het aan mij over. Ik neem het graag van u over!

Het uitzoeken van die ene perfecte reis is namelijk hetgeen wat ik het leukst vind om te doen!

Uiteraard zoek ik een reis uit, geheel volgens uw wensen en passend binnen uw budget. Ik bied u kwaliteit, service, gemak en persoonlijke aandacht én… op een tijdstip wanneer het ú uitkomt. Ik ben pas tevreden, als u dat bent!

Mijn naam is Liesbeth van Zelst – Oud en ik ben Travel Counsellor. Wat geweldig om dit nu te kunnen zeggen, na een aantal jaren niet meer werkzaam te zijn geweest in de reiswereld, werd bewezen dat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan! De reiswereld, waarin ik ruim 8 jaar ervaring heb, heeft me namelijk nooit echt los gelaten, dus ik besloot om de knoop door te hakken en terug te keren om te starten als zelfstandig reisadviseur.

Reizen is en blijft een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik vind het geweldig om weer nieuwe landen en gebieden te ontdekken en dit te delen met anderen. Met mijn man en later ook met onze twee kinderen erbij, heb ik dan ook al vele mooie reizen mogen maken. Zo kan ik u bijvoorbeeld zeer veel vertellen over Oostenrijk, en dan niet alleen als wintersport bestemming. Ook in de zomer is dit werkelijk een schitterend land! Maar ook over bijvoorbeeld Ierland, Noorwegen, Malta, Florida, Maleisië en Canada kan ik u veel tips geven.

Ik wil ú ook graag laten genieten van mooie reizen door ervoor te zorgen dat u geheel onbezorgd op weg kunt gaan. Daar hou ik immers zelf ook van: Een reis moet van A tot Z goed geregeld zijn! Of het nu gaat om een autovakantie of om een maatwerkreis, om een cruise of een lange rond- of wereldreis, alles staat of valt met een gedegen voorbereiding en goede informatievoorziening. Dit wil ik graag voor u verzorgen!

Nog even de voordelen op een rijtje:
• Persoonlijke aandacht en service
• Niet meer gebonden aan specifieke openingstijden van een reisbureau; u spreekt met mij af wanneer het u uitkomt
• Scherpe tarieven bij onafhankelijke aanbieders
• Aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds

Graag tot ziens!

Met reislustige en hartelijke groet,
Liesbeth van Zelst – Oud
Travel Counsellor

Liesbeth op LinkedIn
Liesbeth en Travel Counsellor op Facebook
L
iesbeth op Twitter

 

header+profile2