image Margreet Roels financieel coach image 2dr8 – Diny van Schepen

Succesvoller Verkopen – Ingrid van Ophem

Mijn missie is om zelfstandig ondernemers meer resultaat te laten halen uit hun bedrijf door hun product of dienst beter te verkopen.

Het voeren van een goed verkoopgesprek is voor veel ondernemers lastig. Ze hebben het nog niet eerder gedaan en willen vooral niet opdringerig overkomen. Het gevolg is dat er te weinig mensen profiteren van wat zij te bieden hebben. Ik help ondernemers om hun product of dienst beter te verkopen. Want verkopen is helemaal niet zo moeilijk, iedereen kan het leren. Voor mij is het wel belangrijk dat je dit doet op een manier die voor jou en de klant goed voelt.

Met verkooptrainingen en sales coaching help ik ondernemers om hun verkoopresultaat te verbeteren en met méér plezier en méér resultaat hun product of dienst te verkopen.. Deze verkooptrainingen zijn speciaal voor ZZP’ers en zelfstandig ondernemers. Praktische en meteen toepasbaar. Een verkooptraining of een sales coaching traject leidt direct tot meer omzet én meer plezier in het ondernemen.

Wat bereik je met de verkooptraining:

  • Een positieve mindset t.o.v. verkopen
  • Met vertrouwen en overtuiging jezelf en jouw bedrijf verkopen
  • Meer resultaat halen uit jouw offertes
  • Meer omzet halen uit jouw leads
  • Meer plezier in het ondernemen en het verkopen

Wie ben ik?

Een ervaren verkooptrainer die het zo jammer vindt dat ondernemers starten met hun bedrijf en uiteindelijk willen stoppen omdat het niet lukt om zichzelf en hun bedrijf te verkopen. Een verkooptraining of een sales coaching traject kan zoveel verschil maken. Dat helpt hen om toch door te gaan en succesvol te worden. Dat ik daarbij kan helpen vind ik geweldig om te doen.

Waar kan ik jou bij helpen?

Ben jij zo’n ondernemer die een prachtige product of een geweldige dienst heeft en het lastig vindt om dat en jezelf te verkopen? Dan help ik jou graag om met een verkooptraining en sales coaching jouw verkoopvaardigheden en verkoopkwaliteiten te verbeteren. Om een succes te maken van jouw bedrijf.

Op mijn website www.succesvollerverkopen.nl staat het gratis e-book “Succesvoller Verkopen in 7 stappen”. Download het gratis en haal meer resultaat uit jouw verkoopgesprekken.

 

 

www.succesvollerverkopen.nl

Je vindt Ingrid ook op:

 

Project Details

Ingrid van Ophem
Succesvoller Verkopen

www.succesvollerverkopen.nl
Facebook
LinkedIn

  • ZOeen