image Help de Flying Yogi weer vliegen image Next Level Marketing workshop

Steun Daphne op de Alpe d’Huzes

ZOeen-lid Daphne Drupsteen gaat samen met 2 teams  op 1 juni 2023 de Alpe d’Huzes bedwingen. Uit naam van haar veel te vroeg overleden zoon Sep.

Steun haar en tal van anderen die met kanker te maken hebben (gehad) en doneer.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

“Op 4 dagen na zijn 13de verjaardag heeft mijn lieve zoon Sep het leven los moeten laten.

Het moment dat de arts vertelde dat hij een hersentumor had, de grond onder je voeten wegzakt en hij me met zijn mooie blauwe ogen aankeek en vroeg of hij dood ging, staat in mijn geheugen gegrift. Hij ging de strijd aan, werd met spoed geopereerd en zei tegen ons: ‘ik ben blij dat ik ziek ben en niet iemand anders’. Bijzonder dat hij daar als jong ventje over nadacht.

In de 15 maanden dat hij ziek was, ook toen hij na drie maanden al wist dat hij niet meer beter zou worden, probeerde hij er elke dag wat van te maken. Totdat zijn lijfje hem in de steek liet en er geen andere keuze meer was.

En daarom gaan we omhoog, die berg op, met Sep in ons hart om zoveel mogelijk anderen dit leed te besparen. Precies zoals hij gewild zou hebben!

Love you Sep ♥ ”

Daphne / mama

Doneer op de website van Alpe d’Huzes – Opgeven is geen optie.

Project Details

van leden - voor leden
voor: Daphne Drupsteen, Firma Opgeruimd
van: ZOeen-leden

Steun Daphne en Team Sep op de Alpe d'Huzes
en doneer op Opgeven is geen optie

  • van-voor leden