image Act4you – Ellenor Spreeuw image Sacred Sex Academy – Judith Bruin

Sterk in Media – Kelly Eekhof

Grafisch Vormgever: Pixels of vectoren, zolang het maar creatief is

Ik ben Kelly Eekhof (1985) woon in Wervershoof en ben getrouwd met Patrick (1987). Samen runnen wij Sterk in MEDIA, waarbij Patrick ervoor kiest om voornamelijk op de achtergrond te blijven.

Next Level Branding bedrijfsmagazine

Ik studeerde af aan het Media College in Amsterdam als grafisch vormgever.
Door de specialisatie typografie en kleurpsychologie heb ik een scherp oog voor het gebruik en plaatsing van tekst en beeld ontwikkelt. Zowel offline als online. Mijn ongeremde creativiteit zorgt ervoor dat ik voor elke bedrijf passende branding kan ontwerpen.

Kernwoorden die passen bij mij:
Creatief, enthousiast, veelzijdig, duizendpoot, motivator, oog voor detail, verbinden, structuur en focus.

Mijn ondernemersverhaal

In 2012 ben ik gestart als fulltime ondernemer nadat mijn baan in loondienst ophield te bestaan. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen om voor mezelf te beginnen.

Alleen is ondernemen voor een introvert en super verlegen persoon een extra handicap in een succesvol bedrijf starten. Ik durfde in het begin geen verkoopgesprekken te voeren. Netwerken was absoluut niet aan mij besteed want dan moest ik praten met vreemden en een offerte versturen gaf me paniek-aanvallen; Wat nou als de ontvanger mij te duur vindt?

Mijn vader was mijn grote steun en toeverlaat. Mijn vraagbaak en mijn mentor. Hij was zelf ook ondernemer en hielp me waar hij kon. Hij deed mijn administratie en hielp me meer zelfvertrouwen te krijgen om toch echt verkoopgesprekken te gaan voeren. Zonder hem was het me nooit gelukt om een succes te maken van mijn bedrijf en mijn eigen belemmerende overtuigingen overboord te gooien.

Keerpunten in mijn leven waren in 2011 toen ik mijn moeder verloor. Ik was op dat moment 25 en er helemaal niet klaar voor om verder te leven zonder moeder.

In 2013 overleed ook mijn vader. Toen waren mijn broer en ik opeens weeskinderen. Ook al zijn we volwassen, zo voelt dat.

Van introvert meisje naar zelfverzekerde ondernemer

2016 was het jaar waarin de rust eindelijk een beetje terugkeerde. Ik kon gaan vliegen met mijn bedrijf tot grote hoogte en dat rakketje is nog steeds aan het stijgen!

In de tussentijd ben ik gaan werken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik sloot me aan bij een netwerkgroep waarbij ik elke week mezelf moet presenteren voor 25+ ondernemers. Ik leerde spreken voor een groep mensen zonder te stotteren en hoe ik vol zelfvertrouwen mezelf als expert in de markt kan zetten.

Naast mijn zelfvertrouwen groeide ook mijn netwerk en mijn klantenkring enorm. Mijn gunfactor kreeg een groeispurt en ik merkte dat wanneer ik over mezelf of mijn bedrijf vertel vanuit mijn eigen verhaal dat mensen dat raakt en ik daardoor nog hoger kan vliegen.

Next Level Zichtbaarheid Programma

Nu combineer ik mijn kennis en expertise vanuit de marketing met mijn ervaringsdeskundigheid en help ik ondernemers zich als expert in de markt zetten. Ik help ondernemers hun eigen verhaal te vertellen en vanuit hun unieke eigenschappen te werken aan hun gunfactor en expertstatus. Ik werk met ondernemers die écht naar buiten willen treden en middels eigen storytelling willen werken aan persoonlijke marketing. Ze zijn goed in wat ze doen; het uitoefenen van hun vak en het overbrengen van hun kennis en expertise op anderen. Alleen is goed zijn in je vak niet hetzelfde als goed zijn in marketing.

Marketing is in mijn optiek niet moeilijk of ingewikkeld. Het valt of staat met de verbinding die jij maakt met je doelgroep. Hoe beter jouw marketing is hoe meer expertstatus jij opbouwt. Ik help je graag meer impact en resultaten te halen uit je marketing zodat ook jij een consistente stroom aan nieuwe klanten aantrekt.

Kernwaarden van Sterk in MEDIA:

Enthousiasme, vertrouwen, authenticiteit en expertise
Dit zijn de vier woorden waarop wij elk project draaien.

Nog even een paar feitjes over mij:

Contact

1. Ik lust eigenlijk geen koffie…
Dit klinkt heel gek. Ik sta regelmatig op de foto met koffie in mijn hand en via Social Media nodig ik vaak ondernemers uit om een bak koffie te komen drinken, en dan drink ik ook daadwerkelijk koffie! Maar ben ik bij anderen op bezoek, zal ik altijd om thee vragen. Ik lust namelijk alleen koffie als daar heel veel melk in zit. Koemelk welteverstaan, geen koffiemelk. Op kantoor drink ik dan ook alleen Café au Lait van Dolce Gusto en in de horeca cappuccino of latte macchiato.

2. Mijn favoriete jaargetijde is de lente
Ik hou niet van hitte. De zomer is niet aan mij besteed. Zodra het kwik boven de 23 graden komt worden veel mensen blij. Trekken naar het strand gaan liggen bakken in de zon… Ik niet, ik verstop me binnen waar het koel is en ik optimaal kan functioneren. In de lente geniet ik van buiten en het leven wat volop in bloei komt.

3. Ik loop het liefst op mijn sokken
Zodra ik thuis ben, of op kantoor aankom, dan schop ik mijn schoenen uit. Ik loop de hele dag op mijn sokken, ook als er klanten komen. Op kantoor doe ik “alsof ik thuis ben”. 🙂

Kelly Eekhof

www.sterkinmedia.nl

Je vindt Kelly ook op:

Project Details

Kelly Eekhof
Sterk in Media

www.sterkinmedia.nl

Instagram
Linkedin

  • grafische vormgeving & webdesign
  • it/automatiseing/webontwikkeling
  • persoonlijke ontwikkeling
  • reclame/marketing/PR/communicatie
  • trainingen/cursussen
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen