image Mending9 – Mirjam den Braven image Jolanda Kruse Fotografie

Smaakvermaak – Margret Weijers

Leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen.

Mijn naam is Margret Weijers en ik woon samen met mijn partner Patrick en mijn kinderen Isa en Twan. Met mijn bedrijf Smaakvermaak verzorg ik wijncursussen, wijntrainingen en wijnproeverijen voor de beginnende wijnliefhebber tot en met de professional. Dit doe ik op een informele manier met een goede dosis humor, want wijn is leuk en dat wil ik graag zo houden. Er word immers al teveel gebrald in de wijnwereld.

Waar ik mijn kennis heb opgedaan? Ik ben Register Vinoloog van de Wijnacademie, Gastronoom/sommelier en Aanbevolen wijndocent door de Wijnacademie. Tijdens mijn werk bij o.a. Restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord, Restaurant Halvemaan in Amsterdam-Buitenveldert en Restaurant De Librije in Zwolle, heb ik heel veel wijn met spijs mogen combineren en deze kennis deel ik graag met mijn cursisten.

Met het wijnspel neem ik de spelers mee in de wereld van het wijnproeven. Je proeft uit zwarte glazen en ziet dus niet welke wijn ik ingeschonken heb. Spelenderwijs leer ik je meer over het proeven van wijn terwijl jij met speelfiches inzet op de mogelijke antwoorden. Interactief, leerzaam en super leuk door het spelelement. Het is het nieuwe wijnproeven, 2.0 zeg maar.

Ik ben één van die gelukkige die van mijn hobby mijn beroep heeft kunnen maken en help je graag de rode draad in wijn te vinden.

www.smaakvermaak.nl

Je vindt Margret ook op:

Project Details

Margret Weijers
SmaakVermaak

www.smaakvermaak.nl

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • ZOeen