image Act4you – Ellenor Spreeuw image Sterk in Media – Kelly Eekhof

Perfect Helder – Miriam Reedijk-Bruijns

Met Perfect Helder procesconsultancy help ik bedrijven met het efficiënter inrichten van hun processen zodat ze kosten, tijd en energie besparen.

Bedrijfsprocessen zijn de basis van een bedrijf. Deze horen gewoon hun werk te doen. Goede processen sluiten op elkaar aan en versterken elkaar. Een goed ingericht proces geeft jou het gevoel dat je ‘in control’ bent. Maar als dat niet zo is, zorgt dat voor verspilling, wrijving en frictie. Gelukkig zijn er altijd kansen om kosten, tijd en energie te besparen door optimalisering van jullie processen.

Over Miriam:

Als geboren Brabantse woon ik met mijn man, onze kinderen én hond James in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Ik houd van het buitenleven. Of dat nou thuis is of op vakantie, gewoon buiten in de natuur, wandelen, fietsen, hardlopen of een vuurtje maken, barbecue aan en genieten.
Ik heb procesoptimalisatie altijd interessant gevonden. Dat begon al toen ik bij de Marine 10 jaar lang aan boord van verschillende schepen voer en me bezig hield met het krijgen van overzicht en het zo optimaal mogelijk inzetten van assets. Na die 10 jaar ben ik me verder in procesoptimalisatie gaan verdiepen en heb ik de hbo-opleiding Logistiek en Economie gevolgd. Inmiddels ben ik Logistiek Officier bij de Marine en help ik met Perfect Helder bedrijven bij het optimaliseren van hun processen.
Tijdens mijn werk, maar ook daarbuiten zie ik vaak kansen om processen efficiënter in te richten. Kansen die gepakt moeten worden. Het kan namelijk vaak zo veel beter en makkelijker. Betere en eenvoudigere processen om kosten, tijd en energie te besparen.
Er begon iets te kriebelen. Dat iets is uitgegroeid tot Perfect Helder

Dit is Perfect Helder
Passie, structuur, efficiëntie

Met Perfect Helder help ik bedrijven met het efficiënter inrichten van hun processen zodat ze kosten, tijd en energie besparen. Net wat voor nodig en mogelijk is, geen enkel bedrijf is hetzelfde.
Perfect Helder is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat er altijd kansen zijn om de dagelijkse werkzaamheden efficiënter in te richten om kosten, tijd en energie te besparen. Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat het werk voor veel mensen zoveel makkelijker zou kunnen zijn dan dat het nu is. Door eens kritisch naar de bedrijfsprocessen te kijken is er zo veel meer mogelijk.

Ben je benieuwd hoe ik jouw bedrijf kan helpen? Neem een kijkje op mijn website of stuur me een berichtje.

Miriam Reedijk-Bruijns

www.perfecthelder.nl

Je vindt Miriam ook op:

 

Project Details

Miriam Reedijk-Bruijns
Perfect Helder

www.perfecthelder.nl

Instagram
Linkedin

  • advies/consultancy
  • B2B
  • interim/projectmanagement
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen