image Redactiekracht – Marja Duin image Bureau Lies – Liesbeth van Zelst

Nu Puur Op Weg – Josephien van den Brink

Voorkomen is beter dan genezen.

Als vitaliteits- en lifestyle adviseur, natuurvoedingsdeskundige en energetisch werker help ik mensen een gezonde leefstijl op te bouwen en te houden. Eventueel ondersteunt door hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen voor de meest optimale werking. Hierdoor kunnen eventueel tekorten in het lichaam snel worden aangevuld.

Mijn missie is mensen bewust te maken van de invloed die zij hebben op hun eigen leven, vitaliteit en gezondheid. Dit doe ik door mensen te inspireren door middel van presentaties, lezingen en 1:1 gesprekken.

Daarnaast maak ik gebruik van een Levende bloedanalyse. Deze test geeft uitgebreide informatie en mooie inzichten in je algehele gezondheid, vitaliteit en waar te beginnen. Deze test kan namelijk energetische belastingen en fysiologische verstoringen in het lichaam aantonen. Samen brengen we in kaart wat er speelt en kijken wat de eerste haalbare stappen zijn. Ik laat je graag ervaren hoe je zelf de verandering in gang kunt zetten en hoe er gericht aan je gezondheid gewerkt kan worden

Gezonde groet, Josephien

www.nupuuropweg.nl

Je vindt Josephien ook op social media:

Project Details

Josephien van den Brink
NU Puur op Weg

www.nupuuropweg.nl

Linkedin
Facebook
Instagram

  • coaching/mediation
  • sport & gezondheid/voeding
  • ZOeen
  • zorg& gezondheid