image Gedragscode Expert – Tessa Augustijn image Perfect Helder – Miriam Reedijk-Bruijns

Mundo Communicatie – Maaike Oude Lansink-Duijn

Maaike van Mundo Communicatie:

“Zoek je een freelance communicatieadviseur met vooral veel kennis en ervaring in de non-profit sector én iemand die jou helpt je bedrijf een boost te geven? Dan kan ik je helpen!
Als communicatieadviseur sta ik bekend om mijn helicopterview en out-of-the-box benadering. Eerst denken en dan pas doen: we zetten eerst onze tanden in het uitdenken van jouw perfecte communicatiestrategie en vervolgens help ik je natuurlijk met de uitvoering. Want er is nog een wereld te winnen met communicatie.

Reisgelukjes – reisblog

Daarnaast help ik bedrijven in de toeristische branche verder te ontwikkelen. Ik ben daarmee begonnen vanuit mijn reisblog Reisgelukjes. Graag denk ik mee in het neerzetten van jouw merk: wat onderscheidt jou van anderen, op welke doelgroepen richt jij je? Die antwoorden vertalen we door naar de juiste boodschappen, teksten, foto’s en video’s. Staat jouw merk in reis- of recreatiebranche al? Dan werk ik ook graag samen om je onder de aandacht te brengen van mijn duizenden Facebook- en instagramvolgers en websitebezoekers.

Kortom: heb je een strategische communicatieopdracht, wil je sparren over de ontwikkeling van jouw reislustige merk, of zoek je een collab in de reisbranche: neem snel contact met mij op!”

www.reisgelukjes.nl

Je vindt Maaike ook op:

 

Project Details

Maaike Oude Lansink-Duijn
Mundo Communicatie & Reisgelukjes

www.reisgelukjes.nl

Facebook
Instagram
Linkedin

  • advies/consultancy
  • B2B
  • reclame/marketing/PR/communicatie
  • schrijven/spreken/presenteren
  • toerisme & recreatie
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen