image Knooppuntkaart.nl – Rivca Hendriks image Kaandorp Communicatie – Sandra Kaandorp

Mrs Einstein Officesupport – Sandra de Vries

Mrs Einstein Office Support biedt secretariële en administratieve ondersteuning met een vleugje creativiteit gericht op de zelfstandige ondernemer, zoals coaches, trainers en zorgprofessionals. Besteed jouw tijd aan zaken waar je blij van wordt laat mij de rest doen!

Mijn naam is Sandra de Vries en als virtueel assistent ben ik ondernemend, professioneel en persoonlijk, zeer ervaren in (management)ondersteuning, dienstverlenend en klantgericht ingesteld, nauwkeurig, communicatief, veelzijdig, enthousiast en leergierig! Ik help je graag vol enthousiasme met het structureren en organiseren van jouw zaken. Denk hierbij aan het beheer van je website, het opstellen van nieuwsbrieven, maken en inplannen van social media posts, terugkerende of tijdelijke administratieve handelingen, teksten redigeren, het organiseren van trainingen of bijeenkomsten en agenda- en e-mail beheer.

Door mijn jarenlange werkervaring op verschillende terreinen ben ik in staat om nieuwe processen gemakkelijk eigen te maken en je daardoor snel te kunnen ondersteunen. Tijdens een persoonlijk live gesprek maken we eerst kennis en kijken we gezamenlijk of het klikt en of ik de juiste persoon voor jou ben, dit is mijn nummer 1 voorwaarde voor een optimaal resultaat! Vervolgens bespreken we waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Als het antwoord positief is, maken we afspraken over de invulling van de ondersteuning. Vervolgens ondersteun ik je op afstand en pak ik alle randzaken op waar jij geen tijd voor hebt, of geen zin in hebt. Zo zorg ik ervoor dat jij je kan focussen op je kernwerkzaamheden waar jij positieve energie van krijgt!

Mag ik jou binnenkort ondersteunen, zodat jij meer ruimte in jouw agenda krijgt? Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-36184096 of per mail sandra@mrseinsteinofficesupport.nl

www.mrseinsteinofficesupport.nl

Je vindt Sandra ook op:

 

Project Details

Sandra de Vries
Mrs Einstein Officesupport

www.mrseinsteinofficesupport.nl

LinkedIn
LinkedIn bedrijfsprofiel
Instagram

  • administratief/secretarieel
  • B2B
  • ondersteunend
  • zakelijke dienstverlening
  • ZOeen