image Nanda Willekes Marketing Business Coach image JIJ hoort erbij – Siona Oosterkamp

Mind Events Factory – Joyce Mol

Mijn naam is Joyce Mol. Breathwork Expert en Certified Yoga Teacher. Vanuit mijn bedrijf Mind Events Factory geef ik cursussen in ademwerk, yoga en ontspanning. Aan individuen via groepslessen, maar ook aan yoga teachers, therapeuten en ondernemers. Mijn online cursussen zijn toegankelijk voor iedereen. Echter volgen veel therapeuten en teachers mijn cursussen ter kennisverdieping en inspiratie.

Ook geef ik breathwork, back en neck trainingen aan zakelijke bedrijven via zoom. Zo geven bedrijven ook iets extra’s aan hun medewerkers.

In de afgelopen 2 jaar heb ik me gespecialiseerd yoga en ademwerk. Ter herstel van fysieke en lichamelijke klachten. Zo herstelde ik bijvoorbeeld zelf ook van een whiplash, PTSS en evenwichtsstoornis.

Maar…. je kunt ademwerk ook heel goed inzetten in het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Veel ondernemers maken hier inmiddels gebruik van.

Door middel van ademwerk kom je dichter bij jezelf en kan je meer vanuit vertrouwen en je intuïtie gaan leven en ondernemen. Ik help ondernemers om vanuit hen unieke zelf te gaan leven en ondernemen. Ik geloof namelijk dat iedereen contact kan maken met intuïtie en vertrouwen. Hierdoor kan je makkelijker out of the box denken en staat de motor van jouw bedrijf altijd aan op de energie die jij hebt en wilt geven. Met gedegen rust momenten in between.

Meer weten? Neem gerust een kijkje op de website of een van mijn socials.

www.mindeventsfactory.com
www.learning.mindeventsfactory.com (cursussen)

Je vindt Joyce ook op:

Project Details

Joyce Mol
Mind Events Factory

www.mindeventsfactory.com

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • ZOeen