image Vilja Mol Online Business Manager image Jolanda Kruse Fotografie

Mending9 – Mirjam den Braven

Mending9,
Verrassend in veranderen

Stel je voor, je staat bovenaan een skipiste en je moet naar beneden. Want de rest van je gezelschap gaat immers ook. Maar hoe dan?
Natuurlijk…je hebt wat lessen gehad maar de angst slaat toe. Wat als ik val? Wat als ik het niet kan?
Hoe fijn is het dan dat er iemand is die je het vertrouwen geeft dat het wél gaat lukken. Die je iedere bocht motiveert en begeleidt zodat je, op jouw eigen tempo, steeds een stukje verder komt. En die je tussendoor ook nog laat genieten van het mooie uitzicht.
Want in de verte zie je al een zonovergoten terras waar je jezelf straks kunt belonen met een warme choco en een taartje.

Veranderingen gaan vaak gepaard met angst voor het onbekende. Maar verandering is nodig om verder te komen. Met een pragmatische aanpak die afgestemd is op de groep, het individu en op de omgeving waarin de verandering moet plaatsvinden, kan ik er als verandermanager voor zorgen dat oude patronen worden omgezet in begrip en motivatie als nieuwe (en onbekende) wegen moeten worden bewandeld.

Begrip & motivatie

Als verandermanager bekijk ik de situatie graag met een open en positieve blik en met oog voor mensen, processen en belangen. Van nature ben ik optimistisch, nieuwsgierig, kritisch en altijd doelgericht om de gewenste resultaten op tijd en binnen budget te realiseren.

Iedere verandering vraagt om een eigen aanpak. Door krachten te bundelen en kennis te delen, komen we samen tot een oplossing die past bij de kern van het probleem. Met een pragmatische aanpak en een gezonde dosis humor kunnen we oude overtuigingen en patronen omzetten in begrip en motivatie, zodat veranderingen worden gedragen door alle betrokkenen en belanghebbenden.

Ben je nieuwsgierig, bel of mail
info@mending9.nl / +31625465813

meer info:
www.mending9.nl

Je vindt Mirjam ook op:

Project Details

Mirjam den Braven
Mending9

www.mending9.nl

LinkedIn
Instagram

  • ZOeen