image De Toneeljuf – Saskia van der Elst image Jouw Transformatie – Claudia Koehoorn

Mediationland – Ilona Stins

Mijn naam is Ilona Stins, met trots eigenaar van Mediationland – mediation, DISC teamtraining en -ontwikkeling.

Ik kan jou helpen bij het verhogen van werkplezier en het verlagen van verzuim.

Kernwaarden: betrouwbaar, professioneel, persoonlijk, daadkrachtig.

Door mijn leidinggevende ervaring ben ik ervan overtuigd geraakt dat door oprechte aandacht mensen tot bloei komen. Naast leidinggeven heb ik meerdere individuen mogen begeleiden en op verschillende teams teamtrainingen gegeven en intervisies begeleid gericht op o.a. waardering, het voorkomen danwel oplossen van conflicten, samenwerken en gedragsvoorkeuren. De trainingslycenties DISC, stressmanagement en veerkracht helpen mij hierbij. Dit gekoppeld aan ervaring met interne mediation binnen een grote non-profit organisatie heeft er toe geleidt dat ik Mediationland heb opgericht, gericht op mediation, teamtrainingen en ontwikkeling.

Zelf werk ik graag vanuit persoonlijk contact, nogmaals, omdat ik ervan overtuigd ben dat door oprechte aandacht mensen tot bloei komen en dat begríjpen zo voorafgaat aan oordelen. ‘Contact maken’, vind ik dan ook een belangrijk thema. Klinkt misschien vanzelfsprekend, maar is het vaak niet; hoe goed is het contact met je teamleden, je bestuurder, je collega’s, je relatie en jezelf?

Tijdens gesprekken geef ik graag de ruimte aan het onbesprokene. Vaak zit achter een bepaald verwijt een enorm verlangen. Dit doe ik door scherpe vragen te stellen.

Waar ik door klanten voor word gevraagd:

  • (arbeids)mediation, het oplossen van conflicten op de werkvloer
  • ondersteuning binnen sollicitatieprocedures. Een sterk team beschikt namelijk over verschillende persoonlijkheden.
  • DISC teamtraining, ook zeer geschikt voor managementteams. Werkplezier omhoog, verzuim omlaag. Vol inzichten, bewustwording en veel herkenning, leer jouw kwaliteiten en die van je teamleden kennen
  • DISC teamtraining- traject. Daar waar bij jullie de behoefte ligt. Terugkomende trainingen binnen een bedrijf gericht op b.v. Samenwerking, feedback, sales, conflicten voorkomen e.t.c.
  • Meer verbindingen met je klanten in 1 dag. Training voor ondernemers. Geef je bedrijf een boost met DISC
  • Intervisiebegeleiding
  • Geef je persoonlijk leiderschap een boost! Jezelf kennen en bewustwording van je kwaliteiten.

www.mediationland.nl

Je vindt Ilona ook op:

Project Details

Ilona Stins
Mediationland

www.mediationland.nl

LinkedIn
Instagram

  • ZOeen