image Logopedie Centrumwaard – Dorien Harder image SK Support – Susanne Koning

Rielex Cranio – Marianne Kessens

Marianne Kessens heeft als verpleegkundige en coach jarenlange ervaring opgedaan in ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis en thuiszorg. “Naast vele studies op gebied van kwaliteit en organisatie analyses, communicatie, NLP, coaching heb ik mij verdiept in het welzijn van de mens. Mijn inziens is er meer nodig voor het welzijn van de mens dan in de reguliere medische sector aangeboden wordt. Tijdens de cranio sacraal sessie wordt het zelfhelend vermogen van de cliënt geactiveerd. Hierdoor komen lichaam en geest weer in balans. Na zelf kennis gemaakt te hebben met cranio-sacraal therapie, ben ik de opleiding gaan volgen tot cranio sacraal therapeut. Inmiddels ben ik geregistreerd RCN therapeute.( BIG geregistreerd).”

Wat is Craniosacraal therapie?

Craniosacraal therapie behandelt het bindweefsel. Lichamelijke klachten als hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderklachten of bewegingsbeperkingen kunnen succesvol worden behandeld. Maar de therapie helpt ook bij minder voor de hand liggende klachten zoals slaapstoornissen, stress, lusteloosheid, vermoeidheid, hyperactiviteit of dyslexie.

De behandeling bestaat uit zachte manuele technieken, die het bindweefsel ontspannen. Zo kunnen de organen, spieren, het ruggenmerg of hersenvliezen heilzaam worden behandeld. Ook de ademhaling, bloedsomloop, het bewegingssysteem en het zenuwstelsel verbeteren in functie door deze therapie.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt zo gestimuleerd.

www.rielexcranio.jimdo.com

 

Je vindt Marianne en haar praktijk ook op:

 

 

Project Details

Marianne Kessens
Rielex Cranio

www.rielexcranio.jimdo.com

LinkedIn
Facebook

  • ZOeen