image ‘t Glasboetje – Marieke de Vries image Richting Noord – Wendy van den Noord

Letters & meer – Danielle Muit

Danielle Muit – Letters & Meer

Wie is Danielle?

Roze is mijn lievelingskleur maar dat is geen verrassing als je naar mijn huisstijl, website en social media kanalen kijkt. Zelfs in mijn huis en kantoor is veel roze te vinden. Ik ben een echte verzamelaar van koestermomenten en ben altijd in voor leuke, gekke uitjes. Welke karaktereigenschappen passen bij mij? Creatief, sociaal, empathisch, zorgzaam, perfectionistisch, eigenwijs, kleurrijk, loyaal, vrolijk, veel doorzettingsvermogen. Ik heb heus ook wel minder leuke eigenschappen: ik ben niet echt een ochtendmens, kan slecht tegen rommel, ik kook alleen omdat het moet (het woord keukenprinses kan ik alleen foutloos schrijven ;-)) en ik leg de lat soms te hoog. Maar hé, dat is dan weer in het voordeel van mijn klanten.

SEO tekstschrijver of social media expert gezocht? Ik ben jouw vrouw!

Wil je meer verkeer naar je website en beter online vindbaar in Google zijn? Wil je meer business uit je social media kanalen halen? Maar heb jij zelf geen affiniteit met het schrijven van teksten? Of heb je gewoonweg geen tijd omdat jij druk bezig bent met jouw eigen passie? Dan zijn wij een perfecte match. Ik kan alles op tekstgebied voor jou verzorgen; in deze tijd is niets belangrijker dan online zichtbaar en vindbaar zijn.

Jouw bedrijf zichtbaar dankzij social media

Zie jij het nut in van social media voor jouw bedrijf? Ik kan je helpen met het opstellen van een contentkalender maar ook met de uitvoer van deze kalender door het plaatsen van berichten op basis van jouw online branding. Heb je nog geen social media plan? Ook dat kan ik voor je schrijven.

Letters & meer…

Letters, woorden, zinnen… ik schrijf tekst. Goede tekst. Tekst die online vindbaar is. Tekst die informeert. Dat is mijn passie. Met mijn inlevingsvermogen en creativiteit krijgen jouw teksten meer inhoud. En hierdoor maak ik ze geschikt voor jouw social media kanalen en website.
Sterke teksten op je website en een strategie voor je social media zorgen ervoor dat je hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. Ik heb veel en brede ervaring, kan snel schakelen, ben flexibel inzetbaar en denk graag mee zodat we samen het beste resultaat behalen!

Mag ik jou helpen met teksten die passen bij jouw bedrijf zodat jij gezien wordt? Neem dan contact met me op.

Vrolijke groet, Danielle

www.lettersenmeer.com
danielle@lettersenmeer.com

Je vindt Danielle ook op:

 

Project Details

Danielle Muit
Letters & meer...

www.lettersenmeer.com

LinkedIn
Instagram
Facebook

  • ZOeen