image The Energy Company – Gineke Koot image Mrs Einstein Officesupport – Sandra de Vries

Knooppuntkaart.nl – Rivca Hendriks

Knooppuntkaart.nl is uitgeverij van ansichtkaarten met fietsknooppunten uit je eigen regio. Verkrijgbaar voor ondernemers uit de recreatie-, toerisme- en horecabranche.

Ik, Rivca, grafisch (web)designer, ben de maakster van dé unieke combinatie van fietsknooppunten op een ansicht! Handig, stevig en compact. Wat je makkelijk bij je steekt om zelf je fietsroute te kiezen. En als ansicht ook leuk is om te versturen naar familie en vrienden met een ‘schrijvertje’ over gefietste routes, gezellige terrasjes onderweg en heerlijke overnachtingen in hotel, b&b, camping of vakantiepark.

Na een proefstart in Noord-Holland-Noord heeft Knooppuntkaart.nl in 2019 op de Fiets en Wandelbeurs gestaan in de Jaarbeurs te Utrecht om de kaarten te introduceren aan het grote publiek. En is door duizenden bezoekers en ondernemers enorm enthousiast ontvangen. Met dit overweldigend resultaat trekt Knooppuntkaart.nl vanaf dat moment het land in. Het idee is ontstaan door, het regelmatig open- en dichtvouwen van grote fietsroutekaarten op een vakantie in Friesland, het niet zien in welke richting je fietst bij het noteren van fietsknooppunten van online routeplanners op een papiertje en tijdens het fietsen niet aldoor op de smartphone willen kijken.

Wat ook een goed idee is, is om jezelf te promoten óp De Knooppuntkaart. Personaliseren is namelijk ook een optie. Met op de achterkant je logo + adres gedrukt! De beste mond tot mondreclame. Of in dit geval van kaart tot kaart ; – ) Top dus voor ondernemers uit de recreatie-, toerisme- en horecabranche. Gasten en klanten fietsen er mee weg!

Benieuwd hoe knooppuntkaart.nl zich presenteert? Neem dan in ieder geval een kijkje op Instagram. Waar ik elke dag met super veel enthousiasme een bericht post. En natuur de website waar je het hele assortiment kan bekijken.

www.knooppuntkaart.nl

Je vindt Rivca ook op:

 

Project Details

Rivca Hendriks
Knooppuntkaart.nl

www.knooppuntkaart.nl

LinkedIn
LinkedIn bedrijfsprofiel
Instagram
Facebook

  • ZOeen