image Mrs Einstein Officesupport – Sandra de Vries image Stressrelease van Hout – Monique van Hout

Kaandorp Communicatie – Sandra Kaandorp

Mijn naam is Sandra Kaandorp en ik ben de trotse eigenaar van twee bedrijven: Kaandorp creatieve communicatie en Kleurenpracht.

Vanuit mijn creatieve geest heb ik in 2003 Kaandorp creatieve communicatie opgericht. Ik heb sindsdien als doel starters en ondernemers een oplossing te bieden voor al hun communicatie vraagstukken. Lijkt het je niet fantastisch om één aanspreekpunt te hebben, één persoon die alles op het gebied van marketing en communicatie waar je zelf geen tijd of zin in hebt voor je regelt? Waar je aan moet denken? Van alles wat bij een goede website komt kijken tot flyers, social media, zichtbaarheid, seo, teksten, fotografie en alles waar je hulp bij kunt gebruiken.

Passie voor starters

Daarbij heb ik een passie voor starters. Er is niets leuker dan een beginnend ondernemer helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Waarom ik je wellicht kan helpen?

Ik luister naar jouw wensen en ideeën, maar ik ga graag met je in discussie. Het blijft echter wel jouw bedrijf. Ik hou van korte lijnen, aanpakken en helderheid. Mijn enthousiasme, kritische blik, positieve feedback en snelheid worden als prettig ervaren.

Jouw perfecte (zakelijke) garderobe

In 2006 vond ik het blijkbaar nodig om nog een bedrijf op te zetten… Ik wilde aanvankelijk iets met kleur en interieur gaan doen, maar het werd kleur en kleding. Daar waar ik kleding in het begin nog vrij oppervlakkig vond, vind ik het nu reuze boeiend om mensen te helpen bij hun perfecte garderobe. Zo zonde, al die miskopen in de kast… Ik adviseer mijn klanten een garderobe die past bij hun persoonlijkheid, bij hun doelgroep, die makkelijk valt de combineren en waarbij miskopen tot het verleden behoren. Dit doe ik door middel van een kleurenanalyse en een figuur- en stijlanalyse. Ik geef workshops en 1 op 1 advies bij mensen thuis. Sinds een aantal jaar ben ik ook gespecialiseerd in de zakelijke garderobe onder het motto: Succes draag je!

www.kaandorpcommunicatie.nl
www.kleurenpracht.nl

Je vindt Sandra ook op:

 

Project Details

Sandra Kaandorp
Kaandorp Communicatie & Kleurenpracht

www.kaandorpcommunicatie.nl
www.kleurenpracht.nl

LinkedIn
Facebook (Kaandorp Communicatie)
Facebook (Kleurenpracht)

  • ZOeen